2-2,5 éves gyereketeknel hány pelenka fogy naponta átlagosan?
Figyelt kérdés
Mikor cseréled, ha tele van (pisire gondolok, mert a kakinal cserélek mennyiségtől függetlenül)?2018. júl. 26. 14:14
11/18 anonim válasza:
Nekem nappal bilit hasznalnak ejszaka pedig 1et max 2ot hasznalunk.
13/18 A kérdező kommentje:
Az van, hogy rám írtak, hogy elfogyott és vigyek, amit nem értettem, mert minden nap teszek be neki (azaz nem mondjuk havonta egyszer egy nagyobb mennyiséget), és akkor éppen 4 órát volt, az alatt elment 4 pelenka. Visszairtam, hogy kicsit sokallom, de majd beszéljünk (majd csak hétfőn találkozom velük). És elkezdtem töprengeni, hogy talán brutálisan keveset szánok rá és velem van a baj.
2018. júl. 26. 20:11
14/18 anonim válasza:
2,5 éves, bilizik most nyártól :)
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. júl. 28. 13:33
16/18 A kérdező kommentje:
Ma 8-12-ig volt, 4 pelenkat tettem be neki, mind elfogyott. Az sem oké, ha másét pótolják vele, mert az övet sosem kell. Ma az apja vitte-hozta, de szólni fogok.
2018. júl. 30. 12:41
17/18 anonim válasza:
2,5 éves kislányomnál reggel leveszem majd ebédig csak bili
Ebéd után alváshoz majd ha felkelt megint bili és este lefekvéshez
De már pár napja ebéd utánra se kap így egy pelenkát adok rá este
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!