Fiús anyukák, milyen márkájú pelenkából hány darab fogyott naponta az első pár hétben?
Én viszont Pampers párti vagyok! Most 3 hónapos a kisebbik fiunk. A nagynál anno mi is kipróbáltunk több fajtát, de vagy a pisi folyt ki, vagy rövid időn belül "átnedvesedett".
Most a kicsinél Premium Care-t használunk, és eddig talán kétszer folyt ki azért, mert apuka fürdette (én a naggyal nem voltam itthon), és az délutáni kb. fél 6-os pelenka maradt rajta reggelig. Azt nyilván nem bírta el! :)
De szeretem benne,hogy amikor kb. 3-4 óra után tisztába teszem a kicsit, és már érezhetően van benne pisi, akkor is viszonylag száraz a "teteje" és a baba feneke is.
A nagynál később akkor is jól jött, amikor már mászott, mocorgott. Akkor is volt,hogy visszatértem másikhoz, de nálunk azokból többször kifolyt, így maradtam a Pampersnél.
A kicsinek babylove pelus 3-6kg-os volt az első, mást már ki sem próbáltam. Kb.4 óránként cseréltem az első napokban, mert a köldökét is szerettem lekezelni gyakrabban. Aztán csak akkor pelenkáztam, ha megtelt. Kaki napi 1 van/volt, így átlag napi 5 pelus kellett és kell most is.
A nagyobb is napi 4-5 pelust igényel mostanáig, szintén babylove 4-es méretből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!