Unokám nemrég kezdett el beszélni. Tiéteknél is vannak olyan szavak, vagy mondatok, ami megmosolyogtat?
Nagyon sokáig a gömb és a kerek összevonásából "görög" alakú volt pl minden labda, alma, golyó, stb.
A macska "jájs" volt, ne kérdezd, miért.
Egyéb extra szavakra nem emlékszem, de emlékezetes beszólásai voltak.
Pl strandon kagyló elvágta a kezért 2,5 évesen. Elsősegély helyen ellátták, bekötötték, majd megkérdezte, hogy akkor holnap mint mondjon a bölcsiben "Cápa volt, vagy kokodil?"
jajj, volt még egy emlékezetes. Mesét nézett és aztán magyarázta, hogy a "fongyi" így, a "fongyi" úgy, melyik mit csinált... én meg csak néztem, hogy jól vagy, gyerek? Mi az a fongyi? -A kis zöld vackok, amiknek masni van a szemén.
Akkor látott először tini nindzsa teknőcöket :D
:))
Jókat nevettem, de aki olvasta őket, szerintem nemcsak én. Köszi!
A bácsi babakocsija... :)) Végül is igaza volt, mert ő sem tud járni.
A masnis is...
Van pár, én nem mosolygok rajta, hanem rögtön javítom.
Öcsémen mosolyogtak 4 év logopédus lett belőle már kiskorától kezdve.
Mi is javítjuk, meg szerintem mindenki más is, de azért mosolyogni csak lehet.. :) A Csicsit hagytuk, mert az ő találta ki.
Egyedül a hálóing helyett maradt a hálingó, ezt még a lányom mondta, sokan használjuk így a családban. Szerintem aranyos. Nem kell logopédusért kiáltani egyből. A te példád szerintem elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!