Kislanyom nemreg szokott ra a bilire, imadja. Eleg surun raul es sokszor keveset pisil bele. Ez normalis, vagy valami fertozes lehet?
Figyelt kérdés
A nemiszervet es a popsijat is vakargatja, nem surun de elofordul.
Nem mondanam, hogy nagyon viszket neki, nem vakarozik agyon.
De a popsijabol belenyul a puncijaba abbol lehet gond?
Nem bagyadt, nincs laza, a vizelet teljesen normalis megis sokszor raul a bilire es keveset urit bele.
2017. aug. 19. 09:43
1/6 anonim válasza:
Bírom az ilyen kérdéseket.
Se kor, se normális mértékegység.
Mi a kevés, mi a sok?
Mi a túl gyakran?
Hogy lehetne így bármit írni rá.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom mit imád egy bilin, de ha tényleg imádja, akkor lehet hogy emiatt ül rá gyakran, mert újdonság neki, nem várja ki amíg ténylegesen kell neki ezért pisil keveseket. A fenekében nyúkálni nem értem miért hagyod, természetesen úgy vihet át fertőzést a puncijára, szájába is.
3/6 piroska és a farkas válasza:
Az én kislányom is kb 20 percenként futott a bilire, mikor végre rájött, h mire is való. És mindig bele is csurrantott egy kicsit. Ez az első hetekben volt így, szerintem teljesen normális, az újdonság öröme. Azóta normalizálódott. A vakargatás, ide- oda nyúlkálás teljesen természetes dolog, feltételezem, h 2-3 éves korú kb a kislányod. Ugyanakkor valóban átvihet a popsijából ezt- azt, ezért arról szerintem le kéne szoktatni, illetve megtanítani neki, h a puncijához csak tiszta kézzel nyúljon. Itt jegyezném meg, h sokaknak csak a wc utáni kézmosás a természetes, holott, főleg, ha előtte idegen helyen mindenfélét összetapogatott, a wc- zés előtti kézmosást is meg kellene tamítanunk a kisgyerekeknek.
4/6 anonim válasza:
Elvileg te magad is nő vagy. Szerinted lesz bajod abból, hogyha a székletet a hüvelyedbe törlöd...?
Nem értem, miért nem szólsz rá, még ha "csak úgy" csinálja is, egyrészt kaphat el fertőzést, másrészt ha közösségbe kerül, nagyon hamar ki fogják gúnyolni érte.
5/6 anonim válasza:
"De a popsijabol belenyul a puncijaba abbol lehet gond?" - de most komolyan, normális felnőtt ember nem hagy ilyet a gyerekének. Miért engeded? :O
6/6 anonim válasza:
Nemrég vigyàztam egy kisfiúra aki most lett szobatiszta. Fél órànként szaladt a WC re hogy pisilnie kell, nem értettem miért pisil ennyit, aztàn ràjöttem az tetszik neki ha lehúzzuk a WC t és vagy csak keveset pisilt vagy nem is pisilt csak le akarta húzni. Ez szerintem normàlis dolog, az újdonsàg varàzsa. Az én lànyom még pelusos, de pelenkàzàsnàl néha ö is fogdozza a nunijàt, szerintem ezzel sincs gond, ismerkednek a testükkel. Viszont ahogy többen is irtàk az nagyon veszélyes lehet ha a fenekébe túrkàl utàna pedig màshova, erröl le kéne szoktatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!