Nálad elmúlt a kupiság felnőttkorra?
Rohadtul nem múlt el. :D
Csak sajnos, mivel mostanában én vagyok az anya, néha megerőltetem magam, és pakolászok egy kicsit, de rend, na az nálunk sosem lesz. :)
Javult, de nem múlt el teljesen. Naponta rendet teszek, de most se vagyok az a fajta, aki rögtön elpakol mindent, azonnal a mosogatógépbe rakja az üres tányért stb. Gyűjtöm a kupimat, aztán úgy valamikor a délután során elkezd zavarni és rendet vágok. Nálunk a férjem ugyanez, szóval ő nem szól be érte, a lányunk meg kifejezetten élvezi a rumlit, azonnal kiborít valamit, ha látja, hogy rend van, és boldogan leül a közepébe :D
Amúgy nem rajtad múlik, hogy a lányod is olyan, mint te. Az anyám egész életében mániákusan pakolt, mást se hallottam tőle, minthogy pakolj el, rakj rendet, ez miért van oda dobva, nem ott van a helye, csinélj már egy kis rendet stb. Aztán mégis ilyen maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!