Hány fokos láztól szükséges csillapítani? 4 éves.
Sziasztok! Elnézést, hogy ezzel kezdem, de le vagyok döbbenve mennyi rosszindulatú megjegyzést kapott szegény kérdező. ANYUKÁK olyan stílusban válaszolnak (sajnos ezen a fórumon nagyon gyakran), hogy én szégyellem magam... :(
Szeretném megkérdezni, hányan használtatok már kúpot? Csak mert én már rengetegszer (aranyér, vesegörcs stb.), és a legnagyobb túlzással sem nevezném kínzásnak. Nyilván egy picit kellemetlen, de ennyi. Annak ellenére írom ezt, hogy én is előnyben részesítem a szirupot (van egy 3 éves és egy 5 éves gyermekem). Viszont van itthon kúpom is, mert volt már rá példa, hogy 40 fokos láznál a fiam éjszaka nem bírta lenyelni a szirupot. A kérdésre válaszolva, én csak akkor csillapítom, ha láthatóan rosszul van, elesett. A fiamnál előfordult, hogy vírusos megbetegedésre, mikor 38,5 fokos láza volt, nem adtam lázcsillapítót, mert egyébként vidám volt, és pár nap alatt át is ment rajta a betegség. Egyéni mérlegelés kérdése úgy gondolom. Minden jót kérdező!
A kúpot mondjuk elfelejteném ilyen korban, 100% felesleges.
Én legalábbis gyűlöltem, mikor valamiért fel kell tenni anyáéknak, rohadt szar érzés volt és tiltakoztam ahogy tudtam 4-5 évesen.
De ők is csak akkor kaptam kúpot, mikor hánytam és a gyógyszer kb azonnal kijött volna - semmilyen más esetben nem javallott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!