Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kukin a bőrt minden nap...

A kukin a bőrt minden nap felhúzzátok fürdésnél?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
igen, kell, mert szeretnek ott tanyázni a bacik.
2010. jún. 18. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
igen
2010. jún. 18. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
NEM! Két éves korig - ha nincs probléma, pl. letapadás miatti bűzölgés - nem szabad húzogatni, mert a finom bór felszakadhat, hegesedhet. Az még felnőttkorra is fájdalmat okoz.
2010. jún. 18. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
na úgy tűnik itt is eltérő véleményt mondanak a dokik:P
2010. jún. 18. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Behalok... Mi az, hogy nem??? DE IGEN!!! Húzogasd, mert te fogsz sírni a fiad helyett is, mikor felrántja majd neki a doki. Az én kisfiamnak most bukkant elő a teljes makkja és tudjátok mennyi "túró", volt a makk pereme alatt??? Csodálom, hogy nem üvöltött fájdalmában, be is gyulladhatott volna! Pedig én rendesen toráztattam neki, mindig annyit, amennyit maximálisan engedett, mégis összegyűlt neki alatta!!! Mostantól tiszta neki, mint a patyolat! Ne játsszunk már ezzel, könyörgöm!
2010. jún. 18. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért: egy 8 hós kisfiúnak mennyire kell, hogy feljöjjön a fütykösön a bőr?
2010. jún. 18. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:
nem kell feljöjjön, de mozgasd. Normális, ha nem jön fel egyáltalán, viszont ha nem is mozgatod finoma, legalább addig, amíg engedi a bőr, akkor később valóban fel kell majd tépni, ami nem nagy élmény.
2010. jún. 18. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:

válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:52

Teljesen egyetértek veled, nekünk letapadt és alatta ami volt mikor az urológus felszedte neki az valami borzalom volt.

2010. jún. 19. 12:59
 9/10 anonim ***** válasza:
16:52-es milyen idös a fiad?22hósomnak még nem jön le rendessen,már aggodom :(
2010. jún. 19. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy csak most reagálok, de nem volt netem. Szóval az én fiam 6 hónapos és már lejött neki. Remélem, nem lesz baj a picurjaitoknál.
2010. júl. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!