Két év körüli gyerekkel hosszú busz útra?
Volna egy lehetőség Erdélybe menni. 3 hónapos korában már voltunk, igaz, külön autóval és akkor meg minden egyszerűbb.
Most ismerősökkel mennénk, de egy nagy buszon és azért ez egy 10-12 órás út lenne. Ment már valaki ennyit ekkora gyerekkel?
A mi gyerekünk már nagyszülőknél is aludt többször, úgyhogy erről sem gondolom, hogy az ördögtől van. Sok mindent sokféleképpen csinálunk, de a legjobb, ha ehhez elfogadás társul, és nem kezdjük azt gondolni, hogy mi vagyunk a 100%, a többiek százaléka meg attól függ, hogy az mi elvárásainkat mennyiben teljesítik.
A 67%-os pl. ebbe a tipikus hibába esett, de nem ő az egyetlen. Nekem is küzdenem kell magammal sokszor, hogy mások másfele megoldásait tiszteletben tartsam. Viszont nem szoktam megkérdőjelezni az elmeállapotukat azért, mert fel mernek tenni egy kérdést a pont e célt szolgáló oldalon.
Magánvéleményem, hogy aki ezt csinálja, az valami frusztrációt kompenzál azzal, hogy számára ismeretlen embereket sérteget az arcátlanság védelmező bástyája mögül.
A többieknek köszönöm a - gyakran egymásnak akar ellentmondó - véleményeket, még nem döntöttem, de gondoltam, itt is futok egy kört.
Kérdező. Ha egy saját busszal mentek, ahol mindenki ismerős, akkor áll meg mikor ti szeretnétek (valahogy így vettem ki a szavaidból), több gyerkőc is megy, akkor bevállalnám. 2 óránként 10 percre megálltok, vagy alapból éjjel mentek.
Ha viszont egy menetrend szerinti busszal indulnátok el, azt nem merném bevállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!