Hosszú utazás során, amikor kb.4 napig nincs lehetőség a hajmosásra (maga az utazás tart addig, busz, repülő, átszállások stb. ) mi a legmegfelelőbb hajviselet? (több lent)
Vállnál egy picivel lentebb érő, vékonyszálú, de dús hajam van. Amit nem szeretek benne, az az, hogy maga a szála egyenes, de mindig vasalnom vagy nagyon-nagyon ügyesen kel beszárítanom, hogy az egész hajam szép egyenes legyen, de másnapra ki is dobja magából, tehát minden reggel vasalom.
Viszont ugye erre nem lesz leheőségem kb. 4 napig, nem beszélve arról, hogy mosni se (inkább zsírosodik a hajam, mintsem száraz. Még a 3. napon általában meg lehet csinálni, hogy jól nézzen ki, de egyébként kétnaponta szoktam mosni, mert úgy jobban érzem magam).
Mit ajánlanátok, hogyan hordjam, esetleg az utazás előtt csináljak valami változást, hogy vasalás nélkül is nézzen ki valahogy leengedve? (pl. tartós göndörítés fodrásznál, stb. ?)
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Én megpróbálnám összefogni.
Egyébként száraz samponon nem gondolkodtál esetleg? Ha a repülőn lesz feladott poggyászod is, akkor tudnád vinni magaddal. Nem lesz tőle olyan, mintha frissen mostad volna meg, de lehet fel lehet vele frissíteni a hajat, hogy kevésbé tűnjön zsírosnak :)
Arra én is gondoltam, mert amúgy nekem nagyon tetszenek a hajkendőt, de leginkább a fejkendők, amik az egész hajat takarják és vhogy. stílusosan meg vannak kötve, viszont itt meg folyton azon aggódnék, hogy hogy áll éppen, nem esik -e szét, stb xd
De lehet majd nézek egy-két egyszerű, de biztos technikát, hogy hogyan kell megkötni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!