Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Brendonos ruhák minőségéről,...

Brendonos ruhák minőségéről, méretéről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Méretezése megfelelő?
2018. júl. 10. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nagyon troger a dizajnjuk

pont mint a scamp

ilyen 20 eves rongyoknak tunnek es meg pofatlanul elkerik az arat is

2018. júl. 11. 01:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Elképesztően rossz a méretezésük. 12-18-as rövid nadrág még mindig nagy a 3,5 éves lányomra, pedig normál méretű a gyerek.
2018. júl. 11. 06:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Megfelelő a méretezése és a minősége is kifogástalan. Számomra viszont túl drága.
2018. júl. 11. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is drága, és én nem voltam megelégedve a minőséggel sem. Mondom úgy, hogy egyébként más dolgokat szívesen vásárolok ott, elég sok mindent.
2018. júl. 11. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl nagyok és nem szépek, a kövérebb babákra szabják. (Mondjuk az én lányomnak a Tescos, H&M-es ruhák is örült nagyok.) nekünk csak a Zara, Next, Mammas&Pappas ruhák jöttek be.
2018. júl. 12. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!