Se zöldség, se gyümölcs, mit lehet tenni?
Krémleves levesgyönggyel. Nem kell tudnia, hogy zöldségből van.
Bolognai vagy bármilyen annak hívott szósz kismillió zöldséget elnyel, a fasirt is. A sütik meg a gyümölcsöket, pl a muffinok vagy a krémek, amiben pürésítve van, hogy ne legyen felismerhető. Mindent lehet annyira reszelni, pépesíteni, hogy ne vegye észre a darabkákat, jobb, mint a semmi.
Lassan, fokozatosan, az ízlés 3 hónap alatt átformálható.
És hívjátok finom felnőttkajcsinak mindazt, amit nem eszik meg. És látványosan szeressétek, élvezettel egyétek. Ő meg kapja, amit megeszik. Egy idő után azt fogja akarni enni, mint ti ;)
Az én fiamba úgy sikerült a gyümit tavaly belekínlódni, hogy süti kiszúróval csillag meg szív alakúra szaggattam az almát, körtét, barackot... Megkóstolni se volt hajandó, csak nyomta hogy nemszeretem nemszeretem, miután ovis lett, gondolom ott hallotta, addig bármit megevett :/
Másik, ami máig működik, hogy mikor elmegyünk, játszó, strand, biciklizést, stb viszek dobozban kockázva, kifáradva,kimelegedve 2x annyit megeszik, mint itthon ;)
Velem apukam ennyi idos korban veszekedett miatta nagyon rosszul esett(akkor)
Ma mar mindent megeszek mert novesben levo 15 eves gyerek vagyok,de akkor tenyleg fajt
Ha lehetne egy jo tamacsom az az lenne,hogy akarmeddig fajul a dolog ne veszekedjetek ti se vele
Apukamnak is ilyen tanacsai vannak,hogy amilyen aprobb hibakat o elkovetett,azt en ne tegyem ha gyerekem lesz
Jókat írtok,én is ezeket ajánlanám,így nem írom le újra.
Két nasit tudok még mondani,amit az én gyerekeim imádnak,van egy zöldségutáló kisfiam,mivel nem tudja miből vannak ezek a nasik megeszi,így vmennyi zöldséget bejuttatok a szervezetébe.Az egyik a cukkinis süti(egyáltalán nincs cukkini íze),a másik nagy kedvenc az avokádós csokipuding.A nagy része avokádó,de kell bele kakaópor,attól lesz barna és már olyan mintha igazi puding lenne.Ezt lehet banánnal is csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!