Egy ovis gyerek cikinek tartja a "babakori" képeit? Többi
lent.
Figyelt kérdés
2 eves szulinapjara szeretnenk atrendezni a szobajat, egy hangsulyos elem lenne egy nagymeretu vászonra nyomtatott csaladi kep, ami 1.5 eves koraban keszult. Szerintetek szeretne ezt a kepet, vagy eltelik par ev es inkabb cikinek tartana? Studioban keszult kep, ő nem néz ki babának rajta, hiszen mar akkor is magas, hosszabb haju gyerek volt. Persze tudom 1.5 eves mar nem baba, de megis egy nagyon kicsi gyerek, igy felek hogy kesobb azt fogja ra mondani, hogy babás, dedós, nem akarja hogy a szobajaban legyen. Szerintetek?
Most komolyan a diktatorokhoz hasonlitjuk a mosolygos csaladi kepet..? :D Ti nem vagytok normalisak.
2018. júl. 11. 08:11
22/27 anonim válasza:
Nem a mosolygós képet hasonlítják a diktátorhoz, hanem azt, hogy mit keres egy nagy családi kép a gyerekszobában.
Kb mintha minden nap a gyereket akarná emlékeztetni, hogy tudd kit kell szeretni...
Egy gyereknek ez nem dísz. A szülőnek az. Rakd a ti szobátokba, a gyereknek meg valami mesés képet.
2018. júl. 11. 10:06
23/27 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom, a te gyerekedet lehet hogy emlekeztetni kell hogy teged "KELL" szeretnie, de en speciel nem ezert tennem ki a kepet. Na jo en ide soha tobbet nem irok ki semmit, ez egy dilihaz.
2018. júl. 11. 11:01
24/27 anonim válasza:
Elhiszef, hogy ha a gyereked valaszthatna, hogy a szobajaban egy hangsulyos, nagymeretu csaladi kepet vagy teszem azt, Maja, a mehecskeset nezze, ez utobbi lenne a nyero?😁
2018. júl. 11. 11:05
25/27 anonim válasza:
"Hat nem tudom, a te gyerekedet lehet hogy emlekeztetni kell hogy teged "KELL" szeretnie"
Ne személyeskedj. Az én gyerekem szobájában nincs családi fotó...
Arra próbáltalak rávezetni, hogy miért hozták fel a diktátor képét...
De akkor teszteld le a gyereked: mutasd meg neki gépen, hogy mit szeretne a szobája falára: családi fotó, vagy verdás/jégvarászos/micimackós...stb.
Hidd el, nem a családi fotó láttán fog izgalomba jönni...
Illetve gondolkozz el azon, kinek is készül az a gyerekszoba: a gyereknek, vagy neked és a közönségnek...
2018. júl. 11. 11:30
26/27 A kérdező kommentje:
Sajnalom h keves hasznalhato valasz erkezett, amiben a sajat/ismeros gyerek viszonyulasat irtatok le a sajat kepeihez.
Ehelyett szokasos eszosztas, olyan meredek marhasagokkal amik normalis ember fejeben meg sem fordulnak. Mondjuk barmibe lefogadom h a felet gyerektelen emberek irtak, a masik felet elvalt nok akik feltekenyek h valakinek van egy jol mukodo csaladja. Azert koszi.
2018. júl. 11. 13:13
27/27 anonim válasza:
A 6-ost úgy írtam, hogy tudom, mit beszélek Mindenki gondosan lepontozta. Ezek után nincs kedvem bővebben beszélni róla, noha foglalkozásom révén többet tudok a témáról, mint sok szorgalmas lepontozó. De mégis, csak a kérdezőnek, mert látom elszottyant: Nem jó a fixen évekig kint lévő képi ábrázolás a gyereknek,nemcsak gigafotó a családról, róla, hanem giccses rajzfilmfigurák sem. Amúgy is rengeteg KÉSZEN KAPOTT képi információ veszi körül a kisgyereket míg felnő, az sem jó (6 éves korig a tv, video sem hasznos). Elveszíti a kreativitását- mert minden képet készen kap, nem kell képzetalkotásban tevékenykednie. A mese (igazi jó népmese) is úgy jó, ha a szeretett felnőtt meséli (lehetőleg fejből) és a képeket ő alkotja meg a képzeletében. A teremtő képzeletet lebénítani nem jó, arra szükségünk van egész életünkben, alkotó tevékenységeinkben. Hasonló, mintha a gyerek kezét-lábát begipszelve fotelben sportfilmeket nézne sokszor, naponta, több órát. Elsorvad a SAJÁT ALKOTÓ EREJE - ez csak egy hasonlat persze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!