Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy ovis gyerek cikinek...

Egy ovis gyerek cikinek tartja a "babakori" képeit? Többi lent.

Figyelt kérdés
2 eves szulinapjara szeretnenk atrendezni a szobajat, egy hangsulyos elem lenne egy nagymeretu vászonra nyomtatott csaladi kep, ami 1.5 eves koraban keszult. Szerintetek szeretne ezt a kepet, vagy eltelik par ev es inkabb cikinek tartana? Studioban keszult kep, ő nem néz ki babának rajta, hiszen mar akkor is magas, hosszabb haju gyerek volt. Persze tudom 1.5 eves mar nem baba, de megis egy nagyon kicsi gyerek, igy felek hogy kesobb azt fogja ra mondani, hogy babás, dedós, nem akarja hogy a szobajaban legyen. Szerintetek?
2018. júl. 10. 09:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 5,5 éves. Imádja visszanézni a baba képeit az albumban. AMi ki van rakva 1-2 kép, az sem zavarja.

De szerintem egy óriás családi kép már zavaró. Úgy általánosságban. Nem gyerekszobába való. Inkább rakd a hálószobátokba, ha te szeretnéd, neki meg valami Verdás/Jégvarázsos óriásposztert. AZ nem lesz ciki.

2018. júl. 10. 10:40
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

Családi képek a falon = 50 évvel ezelőtti falusi szokás? Ekkora butaságot is régen olvastam. Inkább ez legyen a gyerek a szeme előtt, mint a manapság fellelhető ribizli meseszereplők és társaik.

Egy gyerek a korai kamaszkorától kezd el cikinek tartani dolgokat. Igaz, ez az életszakasz manapság már 8 éves kortól is elkezdődhet, azonban egy óvodás még nem foglalkozik ilyesmivel. Az egyik válaszoló írta, hogy a gyerek által készült képeket is ajánlatos kitenni, gyakran cserélgetve azokat. Ezzel 100%-ig egyet tudok érteni.

2018. júl. 10. 10:52
 13/27 A kérdező kommentje:

A ketto nem zarja ki egymast, nagy az ures falfelulet.

Nalunk az osszes csaladtagrol volt kint kep es a mai napig van a szuleimnel. Szerintem szep szokas, persze manapsag bemesz az ikeaba es megveszed a szabvany viragos kepet aztan el van intezve..

2018. júl. 10. 10:57
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
De ha te már úgyis eldöntötted, hogy kirakod, akkor mi a kérdés?A válaszaidból ez jön le, hiába ír bárki bármit.
2018. júl. 10. 11:00
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Szegény gyermek.
2018. júl. 10. 11:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem szep szokas, persze manapsag bemesz az ikeaba es megveszed a szabvany viragos kepet aztan el van intezve.."

NEkünk a hálószobánkban vannak családi képek. Sőt, fotómontázst csináltam a férjemmel kettőnkről a "gyerek előtti korszakunkról". Az is a hálóban van, mert az nekünk készült, nem a nyilvánosságnak.

Persze a drága stúdióképet nyilván mutogatni akarja az ember, ha már egy csomót fizetett érte, de nem gondolnám, hogy a gyerekszobában a helye.

De mint az látszik, te már ezt eldöntötted. És a vélemények nem számítanak, hisz te ezt így fogod csinálni, mert szerinted ez jó. Csak nem értem, akkor mi minek kellettünk ehhez??? HA neked így megfelel, tedd így. Ha a gyereked jelzi, hogy ez neki nem tettszik, akkor majd leszeded. Ennyi.

2018. júl. 10. 11:07
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekszobába nem tenném, inkább hálóba/ nappaliba. Nálunk pl hűtőn van egy nagyobb közös kép. Gyerekszobába vagy valami mesefigurás képet amit szeret, vagy nagyobb tábla, amire a rajzait lehet tenni, bár inkább ez ivis korban lesz jó.
2018. júl. 10. 12:19
 18/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok mai csirke, rólam is van kitéve a szüleim és a nagyszüleim házában is kép. Sohasem szerettem. Nem is igazán "trendik" manapság. Szerintem jobb lenne mást kitenni. Én nagyon szeretem és ragaszkodok is az emlékekhez. Teszek ki képeket képkeretben, ha megunom kicserélem. Egyedül az esküvős kép tetszik, ha ki van téve valakinél, mondjuk nálunk az sincs. Van egy 2 éves gyerekem, a róla készült műtermi fotós nagyméretű kép benne volt a csomagban, de nem tettük ki. Én inkább valami mesefigurásat csináltatnék.
2018. júl. 10. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeimet jobban érdeklik a képek mesefigurákrol, télaporol, stb.

A családi képek időse(bbe)knek valok.

2018. júl. 10. 20:00
 20/27 anonim ***** válasza:

Inkább rajzolja le ő a családot es azt tedd ki :)

Anno gyerekkoromban engem meg is lepett hogy egy szimpla csikos festvényet bekeretezve kitették és a falon az Aurora hajora is mai napig pozitivan emlékszem :)ill a tejfogaimra a kincsesládában a polcon :)

A gyerekek nincsenek még ugy megkomolyodva hogy családi kép kellene a falukra

De jobb mint pl háborus övezetekben ahol kötelező a diktátorrol az oriásposzter

2018. júl. 11. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!