Egy ovis gyerek cikinek tartja a "babakori" képeit? Többi lent.
Fiam 5,5 éves. Imádja visszanézni a baba képeit az albumban. AMi ki van rakva 1-2 kép, az sem zavarja.
De szerintem egy óriás családi kép már zavaró. Úgy általánosságban. Nem gyerekszobába való. Inkább rakd a hálószobátokba, ha te szeretnéd, neki meg valami Verdás/Jégvarázsos óriásposztert. AZ nem lesz ciki.
Családi képek a falon = 50 évvel ezelőtti falusi szokás? Ekkora butaságot is régen olvastam. Inkább ez legyen a gyerek a szeme előtt, mint a manapság fellelhető ribizli meseszereplők és társaik.
Egy gyerek a korai kamaszkorától kezd el cikinek tartani dolgokat. Igaz, ez az életszakasz manapság már 8 éves kortól is elkezdődhet, azonban egy óvodás még nem foglalkozik ilyesmivel. Az egyik válaszoló írta, hogy a gyerek által készült képeket is ajánlatos kitenni, gyakran cserélgetve azokat. Ezzel 100%-ig egyet tudok érteni.
A ketto nem zarja ki egymast, nagy az ures falfelulet.
Nalunk az osszes csaladtagrol volt kint kep es a mai napig van a szuleimnel. Szerintem szep szokas, persze manapsag bemesz az ikeaba es megveszed a szabvany viragos kepet aztan el van intezve..
"Szerintem szep szokas, persze manapsag bemesz az ikeaba es megveszed a szabvany viragos kepet aztan el van intezve.."
NEkünk a hálószobánkban vannak családi képek. Sőt, fotómontázst csináltam a férjemmel kettőnkről a "gyerek előtti korszakunkról". Az is a hálóban van, mert az nekünk készült, nem a nyilvánosságnak.
Persze a drága stúdióképet nyilván mutogatni akarja az ember, ha már egy csomót fizetett érte, de nem gondolnám, hogy a gyerekszobában a helye.
De mint az látszik, te már ezt eldöntötted. És a vélemények nem számítanak, hisz te ezt így fogod csinálni, mert szerinted ez jó. Csak nem értem, akkor mi minek kellettünk ehhez??? HA neked így megfelel, tedd így. Ha a gyereked jelzi, hogy ez neki nem tettszik, akkor majd leszeded. Ennyi.
A gyerekeimet jobban érdeklik a képek mesefigurákrol, télaporol, stb.
A családi képek időse(bbe)knek valok.
Inkább rajzolja le ő a családot es azt tedd ki :)
Anno gyerekkoromban engem meg is lepett hogy egy szimpla csikos festvényet bekeretezve kitették és a falon az Aurora hajora is mai napig pozitivan emlékszem :)ill a tejfogaimra a kincsesládában a polcon :)
A gyerekek nincsenek még ugy megkomolyodva hogy családi kép kellene a falukra
De jobb mint pl háborus övezetekben ahol kötelező a diktátorrol az oriásposzter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!