Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A férjem miért csak játszani...

A férjem miért csak játszani tud a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Ha altatni kell és mondom hogy altassa el akkor is csak játszanak. Felöltöztetni sem tudja. Így mindent nekem kell csinálni.
2018. júl. 8. 05:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem akar mást. Lusta. Erre ilyen nehéz rájönni?
2018. júl. 8. 05:51
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Mikor a menyasszonya voltál, akkor is kiszolgáltad - a kelleténél jobban?
2018. júl. 8. 07:21
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert te ilyenkor nagy sóhajjal mész és megcsinálod, neki pedig nem kell.

A megoldás az, hogy ne csináld meg helyette. Megkéred, hogy most ő öltöztesse fel, és vagy megteszi, vagy marad bugyiban.

2018. júl. 8. 07:34
 4/19 anonim ***** válasza:
10%
Miért kell egy gyereket altatni? Leteszed az ágyába, megsímogatod, betakarod és magára hagyod. Elalszik magától is.
2018. júl. 8. 07:38
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem is értem miért ide írsz,ahelyett hogy neki tennéd fel a kérdést.
2018. júl. 8. 08:40
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Örülj neki, hogy legalább játszik Velük. Én akkor töltődöm. 😊
2018. júl. 8. 08:59
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Oltoztetni es altatni egy gyereket nem atomfizika. A ferjed tudja csinalni, vagyis tudna, csak nem akarja.

Az munka, a jatek viszont nem, azt elvezi, raadasul barmikor abbahagyhato.

Ha kozben esetleg sir, vagy hisztizik is a gyerek, az nem tetszik a ferjednek, ezert nem akarja megcsinalni. Esetleg a sirasbol/hisztibol azt gondolja, hogy ez neki szol, mert rosszul csinal valamit, holott nem, nyilvan neked ia hisztizik a gyerek, ha epp nem akar atoltozni, de miszaj.

Mivel eddig sem csinalta a gyerek koruli munkat, igy nem akarja most sem elkezdeni, ezert azt mondja neked, hogy nem tudja.

Ez kb olyan, mintha azt mondana, hogy nem tud elmosogatni, vagy meglocsolni a fuvet. Mindenki tudja ezt max 5 eves kor felett, akinek keze-laba megvan, max nem akarja megcsinalni. :)

Beszeljetek meg.

2018. júl. 8. 09:04
 8/19 anonim ***** válasza:
44%
Én meg örülnék neki. Az enyém öltöztet, fürdet, pelenkáz, de a játszáshoz nincs türelme.
2018. júl. 8. 09:55
 9/19 anonim ***** válasza:
27%
4esnek se lennék a gyereke
2018. júl. 8. 10:06
 10/19 anonim ***** válasza:
65%

Mert játszani könnyű és nincs célja csak az öröm.

Az összes többi feladat pedig vezethet hisztihez vagy ellenkezéshez ami már megijeszti a kedves apukát.

Szerintem próbálj vele erről beszélni, bár én nem nagyon hiszek a nagy pálfordulásokban. Ismerek olyan apukát is aki nem hogy nem pelenkáz, nem fürdet, nem altat, de még csak nem is játszik a gyerekkel. Ezzel nem azt akarom mondani hogy a te férjed jó csak hogy ennél még rosszabb is lehet.

2018. júl. 8. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!