Más is utál játszani a gyerekkel?
Nekem ez fura, hiszen amikor még csak terveztem, hogy majd gyerekem lesz, kb. az volt az első, amit elképzeltem, hogy majd játszom vele.
Persze van olyan, amit nem szeretek játszani, pl. az ilyen, hogy játszunk boltosat, ez nekem is unalmas, ezt inkább gyerekek szeretik egymással játszani, nem felnőtt és gyerek. De társasozni, kirakózni, gyurmázni, festeni, építeni nagyon szeretek vele.
Engem csak bosszant az egész tematikája és az, hogy játék közben ő a főnök.
Szoval hiába mutatom neki a csigákat gyurmábol hogyan kell, ha őt csak az köti le hogy ehető e.
Vagy hiába dobom a labdát ha nem dobja vissza.
Vagy olyanok, hogy mutatok szimbolikus játékokat hogy tanulja kifejezni a szituáciokat vagy esetleg önmagát cagy a frusztráciokat stb addig ő joformán passziv szerepben van es nézi hogy én játszom.még azt is szervezni kell hogy nekem van feladatom, neki másik és a kettőből sül ki valami jo.
Vagy pl legyek birkatürelemmel amikor mesélnék ő meg egyfolytában lapoz.
Vagy tanitgatnám mutogatos mobdokára es nem adja oda a kezét.
Motiválni kell stb játékkal.
Stb.
Igazábol bekem olyan az egész mint egy másik állás esti műszakban
Untat engem is, ezert is szerettem volna tesot 1-2 ev kulonbseggel, sajnos ez nem jott ossze mert elvaltunk mikor pici volt a gyerek.
Nem tudod tobbet hordani gyerek tarsasagba ?
Akkor engem itt tuti le fogtok pontozni, mert én szeretek jàtszani a gyerekemmel és még csak fél éves.
Ez az utàl szó egy anyàtól nagyon gáz. Persze nekem is van olyan, hogy megunom, nem esik jól, fàradt vagyok, de az, hogy utàlok az életemben eszembe nem jutna. A dologban az is közrejátszhat, hogy 12 éves voltam amikor megszületett a húgom úgyhogy én 18 évesen még babàztam, boltosat játszottam (sajàt akaratából, mert nagyon szeretek a húgom). Majd óvónéni lettem 😃 Valószínű, hogy örök gyerek maradok, de ezt egyàltalàn nem sajnálom. Kislànyom még csak csörgőzik, nézelődik, mindent visz a szàjàba, de így is sokat játszunk, énekelünk, mondókàzunk. Mellette megtanultam, hogy mennyi érdekes dolog van a világban, amit mi felnőttek màr észre sem veszünk. Én màr alig várom a tea partikat, babàzàst, boltos játékok, mert ők még őszinték és tényleg szeretik, ha játszik velük az anyukàjuk. Értékeljétek ezeke az éveket, mert gyorsan elszàllnak és lassan az jön, hogy anya hagyjàl màr békén, mert kamasz vagyok.
Én őszintén sajnálom kérdező, hogy így érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!