Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is utál játszani a gyerekkel?

Más is utál játszani a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök ha játszani kell, annyira untat, hogy azt elmondani nem lehet. Persze nem játszok vele egész nap mert jól elvan, de amikor leülünk boltosat játszani és két órán keresztül ugyanaz van, attól kikészülök. Más is érez így?
2016. jún. 19. 14:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

19 nekem nagyon rossz az, hogy nem akar résztvenni ill máshogy játszana.pont hogy időm sincs unni.pl minden nap mondokáznék ami abbol áll hogy max kettőt ha meghallgat es mutogat, utána menekül, hozza az autoit meg minden mást, hozzá sem lehet érni, nem enged semmit.

Nekem ez bosszanto es szomoru.

Szinte már le se merek ülni vele, de könyvet nézni sem. Talán dackorszak vagy nem tudom minek lehet ezt betudni

2016. jún. 20. 19:12
 22/22 anonim ***** válasza:
49%

A szerepjátékokat nem szeretem, ott ő a főnök, és idegesít, hogy még azt is megmondja, hogy mit mondjon az én bábum. Azt az apukája szokott vele játszani, mert őt nem zavarja. :)

Viszont társasozni, kártyázni, szívesen leülök vele, csak hát ő nem az a fajta, aki megül egy helyben 5 percnél tovább.

2016. jún. 21. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!