Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is utál játszani a gyerekkel?

Más is utál játszani a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök ha játszani kell, annyira untat, hogy azt elmondani nem lehet. Persze nem játszok vele egész nap mert jól elvan, de amikor leülünk boltosat játszani és két órán keresztül ugyanaz van, attól kikészülök. Más is érez így?
2016. jún. 19. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%
Ha valaki óvónő, az megint más. Annak ez a szakmája. Te meg nyilván szülőként mást nem fogsz szeretni.
2016. jún. 19. 19:47
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
nekem a férjem egyáltalán nem szeret a kisfiúnkkal játszani. Megunja Ő is.
2016. jún. 19. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Engem is untat,pedig mindig azt hittem nagyon fogok szeretni játszani a gyerekemmel de nem.Most 5 éves.Ha színezünk,festünk vagy ovis feladatokat csinálunk az jó,ezeket szeretem vagy homokból várépítés ilyesmi,de babázni,barbizni utálok (gyerekként pedig mániám volt) a társasok se kötnek le úgy mint hittem.De persze azért játszok velük :)
2016. jún. 19. 21:16
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Total untat szinte az osszes szerepjatek pedig ovono vagyok....

Foleg a teli idoszak nehez amikor 10perc jatek utan azt hiszi az ember hogy eltelt 1,5 ora 😂😂

Mikor jo ido van sokat maszkalunk szoval ugy repul az ido.

Gyurmazni,rajzolni szeretek,ami meg kiborit a legozas!!!amwnnyire szeretrwm gyerekkent most elobb mosogatok komolyan 😂

De amugy nagyon jol feltalalnak magukat nelkulem,peraze ha hivnak akkor megyek de altalaban total jol eljatszanak egyutt.

2016. jún. 19. 21:46
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Szerepjáték nekem sem megy, a nagyikon csodálkozok, hogyan tudnak lelkesen, ötletesen, változatosan babàzni, boltozni, orvososdit jàtszani.

Nagyobb a leànyzónk, én rengeteg kreatív jàtékot talàlok ki, arra vevő is, ezt én is élvezem, de a boltososdit kerülöm. Apjànak jobban megy.

2016. jún. 19. 23:51
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos sokszor kapom magam azon h mar azt nezem a szobaban h mit tudnek addig pakolni h rend legyen,egyszeruen ha leulok legozni pl,azon kattogok h ezalatt az ido alatt mosogathatnek vagy porszivozhatnek h minden rendben legyen mire hazajon a ferjem.Az elso ferjem amikor hazajott mindig ezt rotta fel h nincs gledaban minden es beivodott.Szoval ha leulok is,agyban total mashol jarok es ez nem jo.Anyam ugyanilyen volt:(
2016. jún. 20. 06:00
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Társasozni,legozni,kártyázni,szivesen feladatlapozni is szivesen játszom .olvasni is szeretek neki.énekelünk is.
2016. jún. 20. 06:09
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Én nagyon szeretek vele jatszani, 4 eves lány iszonyatosan hatalmas fantáziája van . En szeretem ha szerepjatekozunk talál ki.

Reggel pl jegvarazs kastély a francia agy, vagy egy ket puff a kocsi, en szeretem nezni.

Jatszora nem szeretek menni...

2016. jún. 20. 06:14
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

Én a mozgásos játékokat szeretem. Lepedőben hintáztatjuk(ehhez kell a férjem is), táncolunk, kötelet húzunk, akadálypályát építek neki párnákból, székekből, fotelből és azon át kell verekednie magát a "kincsért".

Én nem utálok vele játszani, csak van, ami egyszerűen nem megy nekem, mert unalmas,nem találom fel magam benne.

nekem az volt a legszomorúbb, mikor azt olvastam, h valaki azon van kiadva, h nem adja oda a kezét a gyerek a mondókázáshoz vagy nem dobja vissza a labdát. Igen, rögtön nem fog részt venni a játékban, ezért kell sokszor ismételni és lehetőleg nem unott fejjel.

2016. jún. 20. 09:53
 20/22 anonim ***** válasza:
64%
A szerepjátékokat iszonyatosan unom, de néha kapható vagyok rá. Ha kreatívkodásról van szó, az jöhet bármilyen mennyiségben, pl baba öltöztetés, rajz, gyurma, gyöngyözés.
2016. jún. 20. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!