Más is utál játszani a gyerekkel?
Total untat szinte az osszes szerepjatek pedig ovono vagyok....
Foleg a teli idoszak nehez amikor 10perc jatek utan azt hiszi az ember hogy eltelt 1,5 ora 😂😂
Mikor jo ido van sokat maszkalunk szoval ugy repul az ido.
Gyurmazni,rajzolni szeretek,ami meg kiborit a legozas!!!amwnnyire szeretrwm gyerekkent most elobb mosogatok komolyan 😂
De amugy nagyon jol feltalalnak magukat nelkulem,peraze ha hivnak akkor megyek de altalaban total jol eljatszanak egyutt.
Szerepjáték nekem sem megy, a nagyikon csodálkozok, hogyan tudnak lelkesen, ötletesen, változatosan babàzni, boltozni, orvososdit jàtszani.
Nagyobb a leànyzónk, én rengeteg kreatív jàtékot talàlok ki, arra vevő is, ezt én is élvezem, de a boltososdit kerülöm. Apjànak jobban megy.
Én nagyon szeretek vele jatszani, 4 eves lány iszonyatosan hatalmas fantáziája van . En szeretem ha szerepjatekozunk talál ki.
Reggel pl jegvarazs kastély a francia agy, vagy egy ket puff a kocsi, en szeretem nezni.
Jatszora nem szeretek menni...
Én a mozgásos játékokat szeretem. Lepedőben hintáztatjuk(ehhez kell a férjem is), táncolunk, kötelet húzunk, akadálypályát építek neki párnákból, székekből, fotelből és azon át kell verekednie magát a "kincsért".
Én nem utálok vele játszani, csak van, ami egyszerűen nem megy nekem, mert unalmas,nem találom fel magam benne.
nekem az volt a legszomorúbb, mikor azt olvastam, h valaki azon van kiadva, h nem adja oda a kezét a gyerek a mondókázáshoz vagy nem dobja vissza a labdát. Igen, rögtön nem fog részt venni a játékban, ezért kell sokszor ismételni és lehetőleg nem unott fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!