Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi ez kisfiam kukijával?

Mi ez kisfiam kukijával?

Figyelt kérdés

21 hónapos!

A kukin ugyebár csak egy lyuk van,de az neki középen össze van nőlve és olyan mintha 2 lyuk lenne.

Ez valami nagy baj?

Illetve a bőrt nem lehet lehúzni a makk pereméig sem?Meddig kéne lejönnie?

2010. jún. 17. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Orvos latta mar?
2010. jún. 17. 21:10
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem még nem !

Azért kérdeztem itt hátha valaki járt már így

2010. jún. 17. 21:13
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
sajnos a kisfiadnak anyphomitis nibusomája van, ez annyit jelent, hogy immunis a tesztoszteronra, át fogják operálni, sajnálom, igen ritka ez a betegség...
2010. jún. 17. 21:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedve s2.

Nya....d ki

2010. jún. 17. 21:17
 5/12 anonim válasza:
100%
Azonnal menj el vele gyerek orvoshoz,mert ez később igen nagy bajt jelenthet a vizelésénél.
2010. jún. 17. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia, az én fiamé is volt hasonló, gondolom a gyerekorvos látta már párszor és szólt volna ha gond van. Hamarosan mindenképpen megnézi a kétéves státuszvizsgálaton, az én fiamnak magától helyre jött, igaz a bőrt még mindig nem lehet teljesen hátrahúzni neki pedig lassan három éves lesz.
2010. jún. 17. 21:52
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el dokihoz, úgy te is megnyugszol.
2010. jún. 17. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, az én páromnak is két lyuk van rajta. Mi nevettünk rajta. Nagy gond nem lehet, mert elsőre megfogant a kisfiam.

Őt nem vitték orvoshoz.

Én a helyedben azért elvinném, mégis mit mond.

2010. jún. 17. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiamnak csak egy tűszúrásnyi lyuk volt a kukija végén a kezdetektől. Másfél éves korától kenegetni kellett egy kenőccsel, ami ezt a durva fitymaszűkületet kezelte. Néhány nap használat után ilyen lett a kukija, mint a te kisfiadnak, utána pedig kb. egy hét múlva szétvált teljesen egy normális méretű lyukká. Hátrahúzni nem tudjuk mi sem, csak nagyon picit. A doktornő azt mondta, hogy majd fel kell neki fejteni, mert még sejtesen tapad, de még vár vele. Feltételezem, hogy a kétéves vizsgálaton majd mond valamit...

Nos, ebből arra következtetek, hogy a kisfiadnak magától kezd nőni a lyuk, és majd magától válik szét, úgy mint az enyémnek a kenőcs hatására. De ez csak egy laikus feltételezése, biztosat kérdezz a gyermekorvostól.

Remélem, kicsit segítettem.

2010. jún. 18. 14:07
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jún. 19. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!