Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. kisfiam kukijával mi...

S. O. S. kisfiam kukijával mi a baj?

Figyelt kérdés

27 hónapos kisfiunk fájlalta a kukacát nagyon, gyorsan levettem róla a pelust, mutatta a pucáját hogy fáj és keservesen sírt is.hátrahúztam és fehér trutyis valami folyt belőle, vagyis én töröltem le.Húgycsőgyulladás?akinek volt ilyen ott mi volt a baj?hogyan kezeljem? a doki azt mondta: kamillás mosogatás, hátrahúzni---Betadin kenőcs.napi 3x 3 napig. Aggódom érte....

írjatok, köszi!!!!

2010. aug. 18. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Hallgass a dokira!
2010. aug. 18. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
itass vele minél több folyadékot, lehetőleg vizet, vagy kamillateát. ez átmossa a veséket és a húgyutakat, nem engedi felszaporodni a bacikat, nekem mindig beválik, ha úgynevezett "felfázásom" van. amit én még szoktam inni, az az Urogin szirup, de nem tudom, gyereknek adható-e?
2010. aug. 18. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

AZ én fiamnak is volt! Nagyon kínlódott szegény, iszonyú keservesen sírt minden egyes pisilésnél! Az én dokim Sumetrolim szirupot írt fel, már az első nap alig sírt és kb 2-3 nap alatt teljesen elmúltak a panaszok. Sok folyadékot kellett itatnom vele, kamillás vízben fürdettük és a gyógyszer szedtük, ja és Aloe spray-vel fújtam a kukiját, de a betadin is ugyanolyan jó. Én azért vissza vinném ha nem javul a dolog, mert nálunk nem volt elég sima külső kezelés!

Jobbulást Nektek!

2010. aug. 18. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én fiamnál is volt ilyen, ez a "fehér trutyi" a vizeletből visszamaradt fehérje. Bő kamillás vízzel kell tisztítani.

Nagyon komoly baj is származhat belőle. Babámnak négy keresztes volt a vizelete emiatt, továbbá a nefrológus szerint a veséjét is súlyosan károsíthatja.

2010. aug. 18. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Urogin alkoholos kivonat.Nem adhatod ilyen kicsinek.10 éves lányomnak fél adagot adtam-így ajánlotta gyógyszerész rokonom.
2010. aug. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!