Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hova vigyem 2 éves fiamat a...

Hova vigyem 2 éves fiamat a szülinapján, hogy élménydús napja legyen?

Figyelt kérdés
Strand, állatkert...mi van még?
2010. jún. 17. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Medvefarm Veresegyház.Ha Bp közelében laksz.
2010. jún. 17. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 2 évesnek a szeretteivel megevett torta, és ajándékok, közös játszás elég élménydús, nem? Persze el lehet bárhová cipelni, de nem biztos, tartalmasabb lesz neki, csak 2 éves. Fél- 3/4 óráig terjed egy valamire a figyelme! Mért kell fölöslegesen lefárasztani. Mondjuk lehet délelőtt elvinni valahova, aztán kialussza magát, és este tortázik.
2010. jún. 17. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Délelőttre én játszóházat javaslok, ott gyerekek is vannak. Délután viszont a család mellett a helye, jár a torta, az ajándék, és Halász Judittól a Boldog szülinapot! is. :)

Nálunk a második szülinapjára átjöttek az unokatesók, volt nagy ereszd el a hajam, torta-tűzijáték, repülő lufik, és közös éneklés. Amikor felköszöntöttük közösen, még a kis szeme is könnybe lábadt... Neki akkor az volt a legnagyobb élmény, hogy mindenki vele foglalkozott, őt ünnepelte.

Azóta is kérdezgeti, mikor lesz már megint szülinapja. :)

2010. jún. 17. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Állat simogató(ha nem vagy az a fajta anya aki tiltja az ilyesmitől),itt olyan kedves,emberkézhez szokott kis állatok vannak amiket nem lát mindennap és az élmény is nagyobb,hogy meg is foghatja őket. A játszóház is remek dolog.
2010. jún. 17. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha játszóház,akkor ide... :)

[link]

2010. jún. 17. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
A Lurdyban is van egy jó játszóház, keddenként féláron van és hétköznap nincsenek sokan. Az én lányom nagyon szereti, pedig még csak 15 hós. Van ugrálóvár, csúszda, labdaház stb...
2010. jún. 17. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább egy helyre vigyed, felesleges és fárasztó ide-oda cibálni. Ráadásul pl. a strand vagy az állatkert egész napos program. Ide-oda utazgatni 2-3 óránként még felnőttnek is kimerítő.

Mindenképp olyan programot válaszz, amiről tudod, hogy szereti, érdekli. Nem kell ilyenkor újdonsággal kísérletezni, mert még kicsi, és nem az újdonságot fogja értékelni, hanem,hogy kedvére játszhatott, szórakozhatott. Ha esetleg elviszed valami újdonságra, lehet, nem is fog tetszeni neki, és akkor pont rossz élmény lesz neki (pl. mikor én 2 évesen elvittem Balatonra pancsolni, gondoltam, hogy fog neki örülni, erre sírógörcsöt kapott még a víz látványától is)

Attól, hogy 1 helyre viszed, még azért lehet úgy alakítani, hogy több élménye is legyen, pl. beültök egy útbaeső étterembe ebédelni, fagyiztok valahol, vagy pl. az állatkerttel szemben (Budapest) a ligetben ott egy klassz játszótér, van gumiasztal, azt nagyon szokták szeretni a kicsik, kaphat lufit, stb.

Isten éltesse a nagyfiút!

2010. jún. 17. 18:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, igazatok lehet, ebbe még bele se gondoltam, mennyire fontos maga a szülinapi hangulat, csak azon járt az eszem, hova mehetnénk el. Sajnos, nincsenek rokonok a közelben, sőt igen messze, így többnyire mi utazunk hozzájuk ünnepekkor, de most ez elmarad, ezért új a helyzet...

Torta és kellékek, mindenképp lesz:)

Köszönöm!

2010. jún. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!