Vegyek dontheto babakocsit 3 evesnek ebben az esetben, ha 2-ig van ovi, es nincs bent alvas?
Kulfoldon elunk, itt 2-ig van ovi, es nem alszanak bent egyik oviban sem. Legkorabban negyed 2-kor lehet elhozni. 2,5 evesen fogja kezdeni, most meg altalaban alszik delutan 1-2 orat, 1-2 hetente 1x szokott kimaradni csak az alvas, amit igy 1-1 alkalom erejeig jol bir, igy este korabban fekszik, de nem baj, mert akkor masnap korabbankel, es alszik delben.
Egy ritkan hasznalt esernyokocsink van, ami nem dontheto. Az a dilemmam, hogy vegyek-e olyat, ami dontheto, hatha alszik majd a babakocsiban hazafele osztol, mikor jovunk haza majd az ovibol. Regebben ritka volt, hogy elaludt benne, 1-1 rovidebb idoszak erejeig, es csak 20-30 perceket, de mindig kipihenten ebredt, es arra gondoltam, hogy az pont jo lenne, ha a hazauton aludna egy ilyen rovidet, ha nagyon faradt, de igy meg idoben elaludna este, mert ha sokaig alszik, akkor sokaig fent is van, az idealis az most, amikor 11-1-ig alszik a bolcsiben, vagy ha nem alszik, es ugy idoben, 7-8 korul el lehet este altatni, nincs fent fel 10-10-ig, es utana magatol ebred reggel.
Viszont mar azert eleg nagy, bar szeret babakocsizni, de legalabb annyira szereti, ha a hatamon viszem csatosban (ezt mar csak 5-10 percig birom, altatni igy nem szeretnem mar), illetve kismotorral is egesz jol jon egy darabig, amikor nem idore megyunk.
Amiatt is jo lenne a babakocsi, hogy reggelente azzal vinnem, igy idoben el tudnek kezdeni dolgozni. Tehat alapvetoen hasznalnk meg, csak annyian mondjak, hogy mar nagy hozza. En viszont ugy erzem, hogy ez igy egy jo megoldas lenne.
Ti mit gondoltok? Vennetek?
A blokkolást értem. Olyan kocsi kell nektek, ahol nem felül gombos. Pl.: a régi cybex onyx vagy a maclarenenk, esetleg armadillo city.
De hogy ér le a lába a földig? Olyan alacsonyan van az ülés? Vagy nem kötöd be és előre csúszik?
Lányom 95 cm és nincs túl magasan a régi 3in1 kocsinkhoz képest a cybex ülése, de nem ér le sehogy a lába a földre, ha be van kötve.
Én is külföldön élek Stockholm konkrétan, én 7-8 hónaposan dobtam az ABC design bármennyire is jó babakocsi egy Maclaren Technora.
Mi is használjuk még 2 évesen is, bár már kevésbé kell mert szeret menni inkább futni- én meg utána.
Én nagyon sokáig keresgéltem olyan ligthweight buggy-t amihez ha akarok veszek mózest, ha nem akkor nem könnyen összecsukható kicsire, és minden kényelmi szempontnak megfelelne.
A Bugaboo Bee-re gondoltam először de az annyira drága hogy elvetettem az ötletet , és ráadásul túl alacsonyan ül benne a gyerek.
Egy olcsót én vennék, ami dönthető sok féle van nézz körül nyugodtan végül is ha hónapokig használjátok akkor megéri és utána meg el tudod adni!
De drágát ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!