Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más 6 éves lánynak is szőrös...

Más 6 éves lánynak is szőrös a lába?

Figyelt kérdés
Jó, nem vagyunk csupaszak kiskorban sem, de a lányomnak sötét és nekem szembetűnő. Aggódom, hogy pár éven belül bántani fogják miatta. Volt valaki hasonló helyzetben?
2018. jún. 29. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8 évesen még nem kell szőrteleníteni, akkor még őket sem zavarja, bármilyen erős is a dolog. Annyi idősen legfeljebb kezdik észrevenni, hogy van, aki más, mint a többi.

Hiúsági kérdéssé szerintem 10-12 éves kor körül válik, attól függően, hogy milyen gyorsan kezd valaki kamaszodni, na meg hogy milyen a közösség, ahol van (csúfolódás, stb.)

Én utána már nem tiltanám, legfeljebb elvinném kozmetikushoz, kérjünk tanácsot (ha pl. az én érzékeny bőrömet örökli, akkor szimpla epilálás kizárva...), na meg elmagyarázni, hogy miért nem jó pl. a borotva a legtöbb esetben.

2018. jún. 30. 01:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Minden kisgyereken van szőr, max annyira világos és vékony, hogy alig észrevehető, de van. Mint az én fiaimon, szőkék, így még a szemöldökük is alig látható, nemhogy a szőr a lábukom :) pedig van, mert közelről látható, a kicsi most 4 évesen vette észre, hogy nézd anya szőr van a lábamon :) örül neki :D (de ő fiú valószínű sosem fogja zavarni)

Viszont a játszón a sötét hajú gyerekeken jobban látszódik és azt vettem észre a kislányok erősebb szőrzetűek, mint a fiúk gyerekkorban. Most ez lehet hülyeség, de én ezt látom. A sötét hajú kislányok némelyikének még a háta is szőrös, nem csak a karja, lába. Fiúknál még háton nem láttam.

2018. jún. 30. 07:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Unokahúgomnak már öt évesen szőrös volt a lába.

Sajnos a sötétebb fajta, de 10 évesen kezdte zavarni, akkor kezdték neki szedni.

2018. júl. 2. 16:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Most biztos meglepek mindenkit:már a magzat is szőrös. A 2 éves lányomnak szőrösebb a háta,mint az enyém. Amúgy mindenhol szőrös,még a lába közt is,de csak pihe. Mivel szőr minden emberen van.
2018. júl. 2. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!