Más 6 éves lánynak is szőrös a lába?
Jelezhet hormongondot is, mindenképp érdemes megnézetni.
Ha "csak" genetika, akkor meg egyelőre ne foglalkozz vele - ha ő maga felhozza majd, hogy miért ilyen, más meg miért nem, akkor el lehet vele beszélgetni, hogy mindenki más, nem vagyunk egyformák, stb. Ha pedig kamaszodni kezd, előkerül a csúfolódás, vagy azt megelőzve, ha már fontosak lesznek a külsőségek, akkor a megfelelő szőrtelenítési módszerben is ki lehet egyezni. Fontos, hogy támogasd benne, ne titokban csinálja, ne szégyellnivalóként élje meg a testét.
Máshol nincsenek sötét szőrszálai, csak a lábán. Nem erősek, de láthatóak.
Nem hiszem, hogy 8 évesen már szőrteleníteni kellene. Vagy tényleg ennyire más világot élünk? Én csak gimiben kezdtem.
Mindkét lányom szőrösen született, a 6 éves lányomnak is láthatóan szőrös a lába, karja.
A húga még csak baba, de rajta is látszódik.
Nekem nő létemre extrém módon szőrös sajnos mindenem, egyedül a hátam nem szerencsére, még ki is vizsgáltattam magam, de nálam ez úgy látszik alkati dolog.
Párom is erős szőrű, így nem csoda, hogy a gyerekeink is azok.
Ettől függetlenül eszembe nem jutna a gyerekem kezébe epilátort adni 8 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!