Fiúk most inább hozzátok fordulnék tanácsért. Szerintetek milyen az ha egy lánynak odalent szőrös? Nem nagyon csak egy kicsit mondjuk ha nincs teljesen leborotválva vagy már nő vissza
Figyelt kérdés
Eddig nem volt meg úgy hogy ilyenre hagytam volna mikor tudtam hogy a barátommal leszek csak érdekelne a ti véleményetek is 16L2018. máj. 21. 20:43
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor is ha kicsit szúr? :D
2018. máj. 21. 20:51
3/10 anonim válasza:
Sztem jobb ha levan borotválva! Én jobban szeretem! De amúgy egyénfüggő! Talán beszéld meg a barátoddal! :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2018. máj. 21. 21:29
5/10 anonim válasza:
ha a barátod szeret köpködni, akkor hagyd szőrösen!
6/10 anonim válasza:
jobb szeretem ha csupasz, de ha szőrös akkor inkább legyen picit hosszabb, minthogy szúrjon
7/10 anonim válasza:
Én mindenhogyan szeretem, férfi vagyok, nem kisfiú és nem csupasz3,14nás netes fotókon szocializálódtam.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!