Mi a baja hirtelen a bilivel?
Fiam 17 hónapos, és már jó ideje ismerkedik a bilivel, tökéletesen tudja, hogy mire való. Újabban napi 1x rendszeresen ráültetem, pár napig üldögélt rajta szépen, aztán tegnapelőtt belepisilt. Volt nagy öröm, kórus, tűzijáték, stb. Aztán tegnap amikor jött a biliidő, először bele akart állni. Mondtam, hogy ne álljon bele, üljön rá. De miután ráült, azonnal felállt, mutatta a fejével, hogy "nem", és mellépisilt a padlóra. Ma pontosan ugyanez történt. Nem szidtam le, csak mondtam, hogy ezt bele kéne produkálni. :) Szerintetek mi történhetett? Mit tegyek? Pár napig szüneteltessem a dolgot? Történt valakivel hasonló? Mi lett a megoldás?
(Kérem, azt ne írjátok, hogy túl korai, és még nem érett rá, meg ilyenek!) Köszi!
Mi is voltunk hasonló helyzetben, de most, 21 hónaposan érett meg igazán, pedig 17 hósan én is azt hittem, finisben vagyunk. Én a szünetet javaslom, nekünk bevált!!!!!!!
Még egy kis türelem és minden ok lesz nálatok is!
Szia!
Szerintem is most játéknak tekinti. Tudja, mire való, de most inkább játszik vele, kipróbálja annak is.
A mi kislányunk 13 hós kora óta bilibe kakil, pisi a pelusba megy. Nemrég volt egy 1,5 hós korszaka, amikor nem volt hajlandó ráülni, úgyhogy a pelusba ment minden. Egyetlen egy szakember sem mondta, hogy gond lenne abból, hogy 13 hósan ráült (járunk neurológushoz, endokrinológushoz, veseorvoshoz, kardiológushoz és persze a gyerekorvossal is beszéltem erről - downos a babánk). Most kb. 1 hete újra ráül a bilire. A 1,5 hó alatt egyszer sem erőltettük a bilizést.
Szerintem tartsatok egy kis szünetet, aztán, ha jobb idők lesznek, próbáljátok meg újra. Nem vagytok elkésve, de persze azért tanulgathatjátok a bilizést. :)
20 hós a gyerkőcünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!