Nem akar a szobájában aludni a 3 éves lányom. Eddig mindig ott aludt most miért nem akar?
Az én fiam is csinálta egy időben.
Akkor általában mellette aludtam el én is. És amikor mélyen aludt, akkor jöttem ki a szobájából. Ha éjjel átjött, akkor vagy hagytam hogy reggelig ott aludjon (ha nagyon hulla voltam), vagy visszakísértem, és bebújtam mellé, szintén együtt aludtunk az ágyában.
Most 5 éves, semmi gondja, simán alszik az ágyában, és ha reggel felébred, inkább a nappaliban tévézik a kanapén, nem bújik mellénk az ágyba.
Kövezzetek meg, én nem tudok úgy aludni, hogy köztünk van a fiam. Nem alszok mélyen, így nem pihentető az alvás. Senkinek nem jó.
Lehet, hogy fél a sötétben, csak ezt szégyelli bevallani.
Kisfiamnál hasonló volt. Először nem akarta elmondani az okot, aztán szép nyugodtan beszélgetni kezdtünk és valahogy rávezetett. Persze én is sejtettem, hogy ilyen oka lehet,és próbáltam errefelé terelni a beszélgetést.
De egy direkt "Miért nem akarsz a szobádban aludni?" kérdésre ő sem mondta volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!