Kétségbe vagyok esve, minden válasz érdekel?
Figyelt kérdés
2 éves mult a kislányom és 4 naponta kakál iszonyat keményet,azt is sirva és félve,ugy ,hogy adom neki a duphalac-ot meg mindent ami lazitaná állitolag a székletét. Narancs levet,epret,sok folyadékot tényleg,köménymag teát,sok-sok levest , kupot ,és mégis ma is a 3-dik napja hogy nincs kaka,és kupot adtam most is neki amit 30 perc elteltével kinyom kaka nélkül,aztán megint adtam neki és lefeküdt aludni. Minden nap rettegek hogy lesz-e kaka a dr.nénink is csak tanácsolni tudja hogy ezt igyon meg azt egyen,de nem eszi meg a lekvárt és nem issza meg az aszalt szilva levet se,mi tévö legyek,már kivagyok teljesen borulva sirásig és sajnálolm a kislányomat,mit adjak neki,hogy szo szerint összefossa magát?Tejet utálja és már nem tudom a szilvaleves sem befecskendezni a szájába mert azonnal kiköpi.Mit és hogyan?2010. jún. 17. 13:56
11/15 anonim válasza:
Szia!
Mi még csak 18 hónaposak vagyunk, de eddig nekünk is ugyanez volt a problémánk!
Én elkezdtem neki reggelente éjgyomorra adni az ízesített Aktívia ivójoghurtot. Minden reggel. Igaz az én kislányom szereti az ivójoghurtokat, de ha nem szeretné meginni, akkor kipróbálhatód a joghurtos formáját.
Egy próbát megér! Mi azóta 2 naponta tuti kakilunk. Hála égnek már nem kell a lázmérőhöz nyúlnom! :)
12/15 anonim válasza:
Nem írtad hogy mennyit iszik a kislányod.Ugyanez volt nálunk is a probléma, nagyon nehezen kakilt, de arra jöttem rá, hogy nem iszik eleget.Cukros teát, üditőt nem akartam neki adni,ezét vizet ivott, de nem sokat.Aztán megelégeltem a sok sírást, nagyon sajnáltam szegényt és adtam neki a Nestea teát,mert ez az egy amit nagyon szeret és sokat szik belőle.Na azóta nincs gond, kb. 4-5 hónapig kínlódtunk.Nem a legjobb megoldás, tudom, én is azt szerettem volna ha vizet iszik inkább, de inkább ez minthogy minden kakálás egy rémálom legyen.Szóval keress valami itókát amit nagyon szeret és menni fog a kakilás.Szerintem.
13/15 A kérdező kommentje:
Elég sokat iszik,és mindenfélét adok neki,és rájöttem fél kakálni és visszatartja,és hiába mondom el neki,hogy már nem fog fájni,nagyon sir még akkor is amikor összafolssa magát,nem tudom meddig fog ez tartani,de nehéz nagyon a mindennapi aggodalom a kaki miatt.
2010. jún. 21. 14:00
15/15 anonim válasza:
Mi újság veletek?
Sajnos mi sem állunk jól, lassan 4 éves a fiam, csak pelenkába hajlandó kakilni. A visszatartáson már túlestünk, kb 2-3 hónap kellett, hogy rendesen kakiljon, akkor már örültünk, ha pelusba, csak kakiljon. Most oviba megy, nem hiszem, hogy gond lenne vele, mert mindig itthon kakil. Hát majd meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!