Őszintén, ti élvezitek/élveztétek a kisbabás, kisgyerekes időszakot? Boldogok vagytok?
Szàmomra ez egy érdekes kèrdés, mert az elsô gyerekkel egyáltalán nem élveztem a kisbabás idôszakot (ezalatt az elsô 6 hònapot értem), szinte csak tùlèltem a napokat, depressziòs voltam, minden nap sírtam, az is elhagyta a szàmat, hogy ha ezt elôre tudom nem vállalom az anyaságot, de még a saját édesanyàm is azt mondta, hogy ha ezt elôre tudja, hogy így szenvedni fogok, akkor ô maga beszélt volna ròla le.
Most a második babával viszont a szöges ellentètét élem meg. Most 4 hònapos, a fellegekben járok, szinte már már azon izgulok, hogy mi lesz a nagyobb lesz, mert annyira élvezem ezt a picibabakort.
A nagyobb már 4 èves lesz. Imádom, de az elsô 6 hònap témyleg nagyon szemvedôs volt. Utána nem, belejöttem:)
A legboldogabb, legszebb eveink voltak.
9, 15 es 18 evesek ma mar.
Elrepultek az evek
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!