Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két és fél éves kicsitek,...

Két és fél éves kicsitek, hogy viselte a kis tesó születését?

Figyelt kérdés

A kórházban eltöltött időre gondolok.

Köszönöm!

2010. jún. 17. 07:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elötte idöben hozzászoktatod, hogy nem CSAK veled legyen meg, akkor semmi gond sincs - egy ekkora gyerek is már megérti, hogy az anyuka pár napig nincs kéznél, hanem majd késöbb jön haza.
2010. jún. 17. 07:41
 2/6 bucibabuci ***** válasza:

Szülésig csak velem volt, még az apjától sem fogadta el este az innivalót. Éjfélkor irány a kórház, mire felkelt férjem már otthon volt(2 óra alatt megszületett a kisfiunk:))

Nagyon jól megvoltak, igaz 2 hétig dadogott mikor hazamentünk, de helyrjött, mégis nagy sokk volt neki.

Azóta már eltelt 1 év már játszanak együtt, igaz a kicsit még fogni kell, imbolyog, de lányom nyugtat hogy nem haragszik érte, amiért többet figyelek a kicsire.

Január óta minden hétvégén a mamájánál alszik, mert szerinte ő már "nagycsaj" a testvére meg maradjon otthon amíg nem nő meg:)

Fontosnak érzi magát, mindenben segíteni akar, nagyon egyedülálló lett, de legalább nem féltékeny, nem bántja akisöcsit

2010. jún. 17. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.

A lányom 25 hónapos volt,mikor 3 hónapja az öccse született.Elötte is a lányom csak velem volt/van éjjel nappal.A nagyszülök messze laknak,(1000km,és 60km).A férjem regggeltöl estig dolgozik.Èn is fe´ltem,hogy mi is lesz.Kiderült a lányom jobban bírta,mint én gondoltam.Jól elvoltak az apjával,igaz jöttek is hozzám 2x naponta.na meg én 2 nap után hazajöttem a kórházból.Nem is bírtam volna tovább bennt......

Az alvást megoldotta úgy a férjem,hogy este addíg volt fennt a lányom amíg el nem aludt. :D Aztán vitte be az ágyába. Reggel reggeli után jöttek be hozzánk,eggyütt ebédeltünk,majd mentek haza.Du.jöttek vissza estig....

Anyósom pont vírusos hasmenést kapott,így ö ki volt löve.Szüleim pedig 1000kmre laknak.

2010. jún. 17. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Az lemaradt,hogy elötte a lányom is csak velem evett,aludt,stb.Mint írtam is csak velem volt/van.Semmi baja sem volt/lett.Nagyon szereti az öccsét az elsö perctöl.Igaz a kezébe is kpta,foghatta,és most is ha akarja.Prsze csak úgy ha mi is ott vagyunk.Eleinte nagyosokat piszkáöta,simogatta,de ez lecsökkent.
2010. jún. 17. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:

A fiam szintén nem volt senkire se bízva (mert nincsenek nagyszülők, bébiszitterre meg pénzem nem lett volna) így életében először akkor volt nélkülem, mikor szültem.

Ő sajnos rosszul viselte, borzasztóan megbetegedett (41 fokos láz),alig aludt, nem akart inni, én meg a kórházban sírtam,hogy haza akarok menni hozzá, egy nappal hamarabb el is jöttünk a kórházból a lányommal, és egy hétbe tellett amíg helyreráztam a fiamat, tiszta apátiába süllyedt valahogy azt hitte szerintem h megszüntem létezni...pedig első 2 nap be is hozta a férjem.

Ja és a férjem nagyon sokat melózik, sokszor hétvégén sincs itthon, így aztán nem volt túl szoros a kapcsolata a fiunkkal, gondolom azért is viselte meg annyira a gyereket hogy vele maradt kettesben.

Ha volt már másra bízva, vagy különösen jóban van apával, vagy más rokonnal akkor szerintem jobban viseli egy gyerkőc.

2010. jún. 17. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
21 hós volt a lányom mikor született a tesó. Nagyon anyás volt mindig, a szülés előtti hetekben szinte csak én nyúlhattam hozzá apa nem. A kórházban 2 napig nem jött oda hozzám, nem puszilhattam meg, mondanom sem kell nagyon rosszul érintett, de aztán a harmadik napon újra a régi lett. Tesó most 3 hós lesz, szereti a picit.
2010. jún. 17. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!