Kisgyerekes anyukák, szoktatok elégedetlenek lenni?
Köszönöm a válaszokat, de aki csak azt tudja írni, h nézz körül a világban, Afrikában stb., az inkább ne írjon. Merthogy ezzel én is tisztában vagyok, ezeket, mint fent is részleteztem én is tudom, tehát nem ezzel van a baj.
Aki hasonlóképpen érzett tudna írni, h mi segített? Pl. új hobbi, több kikapcsolódás, másik munkahely vagy mégis mi?
Hát pont az segít ha tudatosítod magadban, hogy mennyire megvan mindened és nincs miért "rinyálj" (bocsi). Most hiába írom hogy rajtam egy főzéstanfolyam segített, ha te pl. nem szeretsz főzni vagy nagyon jól tudsz. Ezek hogy új hobbi, meg utazás, csak pillanatnyi örömök.
Aki elégedetlen annak ellenére hogy megvan mindene ott nem fog segíteni az új pillanatnyi újdonság, ott az egész gondolkododásmódodat kell valahogy átállítani!
Bezzeg amikor a szétkényeztetett kamasz sír a 3. ájfónért azt egyből megbélyegzik elkényeztetettnek, holott ez ugyanez csak egy felnőtt embertől.
Válts gondolkodásmódot, ezért kell kicsit kinyitni a szemed és nem pedig hajkurászni hetente az új élményt. Attól mert ÚJ élményed van, a családodat nem fogod jobban értékelni és neked pont azt kéne megtanulnod!
Célokat kellene keresned. Lehet, hogy unod a munkád. Lehet, hogy a házasságod nem tesz igazán boldoggá.
Az, hogy van egy házad, annak sem lehet megállás nélkül örülni.
Nem lehet, hogy az önmegvalósítás hiányzik a sztoriból? Hogy önmagadat definiálhasd valamiként, és abból meríts sikereket.
14 pedig sajnos az segít ha megmondod valakinek aki felnőtt ember, hogy ébresztő!! Hogy ne fanyalogjon hanem tudatosítsa magában hogy valójában milyen szép az élete! Azzal nem segítesz ha utazni küldöd vagy kertészkedni.....
Sokaknak csak egy wake-up call kell hogy magukra találjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!