Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor adtok neki lefekvés...

Mikor adtok neki lefekvés előtt utoljára inni?

Figyelt kérdés
Éjjel gondolom nem adtook ovis korúnak meg gondolom közvetlen alvás előtt se..de akkor mikor iszik utoljara (tejet vizet teat barmit)
2018. jún. 11. 20:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, hogy beírok gyerek nélkül, de borítékolom, nálam hogy lesz: akkor kap, amikor szomjas és kér. Magamnak is adok félálomban is s ha az én szomjúságomat örökli s a párom éjszakai ébredéseit, akkor az éjszaka közepén is simán kellhet majd neki. Iszonyatos dolog erősen szomjazni s nem inni, annak nem tenném ki.
2018. jún. 11. 20:54
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

Iszonyatosan sok önállótlan szülő van itt, aki még ahhoz is a közönség segítségét kéri, hogy a gyerek fejét elölről hátra simogassa-e meg vagy hátulról előre, de azért könyörgöm......nem akarok bántani senkit de őszinten csodálom hogy ezeknek az anyáknak a gyerekei hogy maradtak idáig életben?!

A válaszom: amikor szomjas és kér.

(de látom még a gyerkőc nélküliek is tisztában vannak ezzel).

2018. jún. 11. 20:58
 3/26 A kérdező kommentje:
Ha gyereked lesz es jartas leszel a temaban utanolvasol stb akkor majd lathatod hohy nem szerencses hozzaszoktatni az ejjeli ivashoz mert egy ido utan akkor is ebrednek majd ha nem szomjasak amugy. Tovabba az sem tulnjo mikor beviriböl egy fel liter vizet az agy meg uszik a pisitol, az pedig szinten nem szerencses mikor szobatisztasagra szoktatnad es lefekves elott iszik es emiatt felkelt teged pisilni ejjel haromszor :) nalam egyik sem all/allt fent, a kerdes celja lenyge nem ez, ezt csak neked irtam, hogy ne gondold hogy aki nem ad a gyermeknek inni lefekves elott az egy szipirtyo :) (es nyilvan van olyan eset pl betegseg 40 fok, sós vacsora stb amikor mindenkepp adunk)
2018. jún. 11. 21:00
 4/26 A kérdező kommentje:
2: nyugi nekem konkret velemeny van a temarol.a kerdesnek celja van, nem onallotlansagbol ered ;) es nemveletlen tettem fel ugy, ahogy (mert en is adok egyebkent amikor szomjas es ker)
2018. jún. 11. 21:02
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
De, adok. Vacsorához (kb. 6 -1/2 7) iszik nagyobb mennyiséget és jellemzően fogmosás után még iszik pár korty vizet. Utána meseolvasás, majd fekvés. Közvetlenül fekvés előtt még megy pisilni. És nem leszek rosszul, ha éjjel felkelt, mert pisilni kell. 34 vagyok, de én is gyakran felkelek, hogy kimenjek.
2018. jún. 11. 21:14
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

Tudom,hogy durva de mindkét gyereknél van egy kulacs.

5 és 2 évesek, van hogy elfogy éjjel de van olyan is, hogy hetekig nem isznak belőle.

Nem ébrednek tőle többször, és nem szoktak rá.

Tiszta viz van benne, kizárolag.

2018. jún. 11. 21:18
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

Én is gyerek nélkül válaszolok, bocsi.

De emlékszem mikor én kicsi volt fektetés után állandóan a szüleim nyakára jártam, hogy "igyak egy utolsót". Nem tudom egy este alatt hány "utolsót" ittam... :D de sosem mondták, hogy nem kapok

2018. jún. 11. 21:20
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor adok, ha szomjasak, közvetlenül alvás előtt vagy éjjel is. De csak vizet. Ahhoz nem szoknak hozzá, és csak akkor kérnek, ha tényleg szomjasak (nem mindennap).
2018. jún. 11. 21:23
 9/26 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom lehet hogy zseni gyereknek szamitottam, de mar oviban rajottem, hogy ha lefekves elott iszok, meg ha szomjas vagyok is, akkor tutira wcre kell mennem hajnalban. Es mivel utaltam arra kelni h pisilni kell, inkabb nem ittam. Maximum ha extra szomjas voltam, par kortyot. Ez a mai napig igy van es koszi jol vagyok. A gyerekem az esti fogmosas elott kap utoljara, elalvas elott kb 1-2 oraval de o meg csak 2 eves. Ejjel meg sosem adtam neki mivel atalussza az ejszakat.
2018. jún. 11. 21:41
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Inni bármikor ihat. Ott a kulacs az ágya mellett. Lefekvés előtt szinte mindig iszik. Kaja fürdés alvás nálunk ez a sorrend. Ivás meg mint írtam természetesen korlátlanul
2018. jún. 11. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!