Hogy lehet két pici mellett időt szakítani mozgásra, sportra?
Nagylányom 2 éves, a pici 3 hós év van 15 kg súlyfeleslegem. A diéta kizárva, mindenképp mozgás kellene. De mikor? Tudom, beoszthatnám az időmet jobban is, de úgy érzem, majd minden napom egy rohanás...
Apa nem ér rá több órára vigyázni a picikre, ráadásul falunk lakunk, a város meg utazással messze van...(imádok fitnessterembe járni)
Ti hogy csináljátok?
Anyósék dolgoznak, én szüleim 250 kmre-, dédire meg nem merem bízni mind a két kicsit egyszerre. (egyel elbírkózik, de ő sem fiatal már:-)
Utánajárok esetleg a gyermekmegőrzős helyeknek, nagylányom imádja a közösséget, ellne, kicsi meg maradhatna mamával:) (bár ez sem lehet napi rendszerességgel ekkor)
Az itthoni torna lehetne a legkivitelezhetőbb, csak időbeosztás kérdése-eben meg nem vagyok valami jó sajna. De kitalálok valamit, megpróbálom befogni nagylányom is:.)
Otthon, a gyerekkel együtt mozogni, a nagyobb jó lesz súlyzónak. Tényleg ez a legjobb megoldás, felesleges pénz és idő pazarlás lenne a konditerem.
Jó móka, minden nap fix időben, fix program.
A futásra nagyon rá kell edzenem, sok idő kell, mire a napi 2 km-emet le tudom futni.
Itthon is valami kezdő mozgás kéne csak, mert nagyon el vagyok tunyulva...
de akkor beiktatjuk valahova a tornát, bár tök fix napirendünk nincs, függ attól ,mikor kelnek, milyen az idő, és milyen napjuk van.
De valamit kitalálok majd:-)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!