Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyerekek, főleg...

2,5 éves gyerekek, főleg kislányok anyukái nektek szól a kérdésem?

Figyelt kérdés
A ti gyereketek hogy viselkedik ha pl piacra,boltba mentek? Azért kérdezem mert az enyém borzalmasan. Mindent megakar nézni,mindent tapogat,mindent leszedne a fogasokról,polcokról. Már mielőtt bemegyünk próbálok vele beszélni hogy itt most hogy kell viselkedni,de bent vagyunk megszállja valami és megy ész nélkül. Ez ilyen életkori sajátosság,vagy hiperaktivitás lehet,mert amúgy egész nap megy,nem áll meg egy percre sem. Már sokszor néztek ránk csúnyán mert pl bedobálta a gyümit a polcok alá. Mit javasoltok,mert én már nem tudom mit tegyek?
2018. jún. 6. 20:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha próbálom a kis gaztetteit akadályozni hatalmas hisztit csap,a kezét sem tudom megfogni mert kicsavarja a kezemből.
2018. jún. 6. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vagy babakocsival vittem, vagy beültettem a bevásárlókocsi gyerekülésébe. Az enyém hagyta, de lehet, hogy más volt a temperamentuma.
2018. jún. 6. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lányom viszonylag jól. Ő máshol tombol.

Nyilván folyamatosan foglalkoznom kell vele így is, hogy szépen jöjjön. Kap saját feladatot, tolja a mini bevásárló kocsit, végig beszéljük a bevásárlást. Ha a kocsiban ül, mindig kér valamit a kezébe.

2018. jún. 6. 21:02
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Úgy menjetek ilyen helyre,hogy ne kelljen sietni.Próbàlj nyugodt maradni!!Ha valamit meg akar fogni,hagy fogja,de nem szabad dobàlni meg rosszalkodni vele,vissza kell rakni stb...És közben folyamatosan magyaràzni kell neki,hogy miért így meg úgy.Melós,de ez van...
2018. jún. 6. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobbik lányom 4 éves, bárhol meg lehetett vele jelenni, mindig normálisan okosan szófogadóan viselkedett. 2 éves a kicsi, ő nyugodtabb, de ha valami nem tetszik neki (pl. nem veszem fel), földön hanyatt fekve tombol. Ha a fejem tetejére állok sem tudok mit kezdeni vele.
2018. jún. 6. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Nekem az vált be hogy előtte megbeszéltük, hogy mit veszünk és ő szeretn-e venni valamit ( mindig csokipudongot vett ) és belevontam a vásárlásba.

Pl.: kérd meg tegyen valamit ő a kosárba , kérdezd meg mi legyen az ebéd es te sorold el mi kell hozzá és ő segítsen megkeresni mert te sehol se találod . És ha hogy megtalalja, így nagyon okosnak és nagynak fogja érezni magát

2018. jún. 7. 04:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiam van de ugyanilyen. Nem hiszem, hogy hiperaktív. Itthon nyugis, sokat játszik ülve, elég sokáig is leköti ugyanaz. Boltban berakom bevásárlókocsiba, piacra csak akkor viszem, ha nagyon muszáj. De a bolt pénztár is egy borzalom.
2018. jún. 7. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem ugyanilyen bar meg csak most lesz 2. Csak babakocsival megyunk mar ilyen helyekre.
2018. jún. 7. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!