Miért nem hagyja a lányom senkinek hogy megöleljék?

#1 Nem engedi.
#3 Az nem nyáladzás ha megpuszilom.

Nem szereti. Én felnőttként sem szeretem. Se ölelés se puszi, nem kell! Gyerekként sem kellett. Kamaszként sem. Mindig csak a páromtól vagy a legjobb barátaimtól. Egyszerűen korlátoz a mozgásban, belemásznak a privátszférámba, kizökkentenek a gondolataimból, az érzelmeim közül.
A gyerek is menne, csinálná a dolgát, élné a világát gondolatban, de jön valaki és lekorlátozza őt.
Ne ölelgessétek, ha nem akarja.

Most neked engedi, de senki másnak vagy neked se és senki másnak? Nem mindegy!
Az, hogy ha neked engedi, de másnak nem, az tök jó. Nekem ilyen a fiam és örülök neki, hogy nem engedi magát idegeneknek ölelgetni, fogdosni. A családtagoknak engedi, de másnak nem. Most lesz 3 éves.
Ha téged is elutasít, akkor meg kinövi. Lehet, hogy pár hónap és állandóan bújna hozzád.

Akkor magyarázd el, MIÉRT kéne hagynia és elviselnie?
A "mert a szülei vagyunk" NEM indok!
29 vagyok, UTÁLOM, ha ölelgetnek, puszilgatnak, stb. A párom és apa megteheti, senki más nem, mert ellépek tőle. A testem az enyém és én döntöm el, ki érinthet meg, legyen ez akár egy hátsimogatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!