Amióta tud beszélni a 6 éves lányom azóta csendes akkor már ilyen is marad?
Figyelt kérdés
Oviban senkihez sem szól és csak egyedül akar játszani. Ha kérdeznek tőle valamit akkor néha nem is válaszol. Iskolában is ilyen lesz?2018. máj. 28. 21:02
1/8 anonim válasza:
voltatok hallás vizsgálaton? autizmus vizsgálaton? lehet hogy nem azért csendes, mert ilyen a személyisége, hanem mert nem hall vagy mert nem mer megszólalni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem voltunk. Hallja mert ha beszél hozzá valaki akkor ránéz néha mosolyog. Miért ne merne megszólalni? Ennyire szégyenlős? Mit csináljak h ne legyen ilyen?
2018. máj. 28. 21:43
3/8 anonim válasza:
Vagy szimplan erosen introvertalt tipus.
4/8 anonim válasza:
Vidd el szakszolgálathoz,logopédushoz. Lehet szelektív mutizmus is.
5/8 anonim válasza:
Mielőtt nagyobb abj történne, esetleg elhatalmasodna betegsége, sürgősem megvizsgáltatni!
7/8 anonim válasza:
Ha gond lenne az már az óvónőknek is feltűnt volna. Nem volt az oviban 5 évesen felmérés? És a védőnőnél is minden évben volt, ott sem kaptatok tanácsot? A családban is így viselkedik? Kis barátja esetleg van az ovin kívül? Ha csak az oviban van gond, lehet nem szeret oda járni, fél az óvónőtől..de már akkor is régen lépni kellett volna. Kiscsoportban még normális talán, ha valaki ennyire zárkózott, de az oviban olyan feladatok vannak,tanulnak verset, éneket, készülnek műsorokkal, beszámolnak az élményeikről, hogy én nem hiszem el, ha gond lenne a gyerkőccel, akkor az óvónéni ne jelezné. Ha nincsenek kis barátok, akkor keress neki Te és járjatok össze, hogy tudjon kicsit nyitni és barátkozni.
8/8 anonim válasza:
én is megnézetném, azzal együtt lehet hogy ő ilyen, én pl cserfes nagyszájú lány voltam 23 éves koromig, aztán nem tudom hogy minek a hatására, de befordultam, most 33 éves vagyok, és akkor beszélek ha muszáj. szó szerint nem szeretek másokkal beszélni, mert attól félek hogy butaságot mondok...nem mondom hogy ez normális, de "vén koromra" ez van, szerintem az is normális ha valaki nem szeret beszélgetést kezdeményezni vagy beszélgetni. De az fontos hogy megvizsgáltasd a fülét meg megnézze egy szakember, esetleg pszichomókus, nem e érte valami trauma stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!