Nem tudok miről beszélni senkivel, semmi nem jut eszembe. Hogyan lehet ezt megváltoztatni? 15/L
Mosoly! Egy kedves arc máris szebb, ha mosolyog. Így könnyebben megnyílnak az emberek, mind egy dulifulinak.
Sok esetben nem is kell beszélni, csak figyelmesen hallgatni, mit mondanak, had beszéljék ki magukat.
Hogyan tudod a bizalmat felépíteni?
Azt mondják, hogy a tiszteletet is ki kell vívni.
Figyelj szerintem ez ne zavarjon téged
Én is beszédes vagyok de egy vadidegennel vagy bizonyos emberekkel nehezen indul el a kommunikáció.Pedig rengeteg témát feltudnék dobni de honnan tudjam hogy őt az érdekli e?Hogy nézne ki ha csak a úgy semmiből elkezdenék neki beszélni például az összeesküvés elméletekről? :D
Azt se felejtsd hogyha a partnered nem bír megmukkanni az nem a te hibád.A semmire nem lehet mit mondani,bár lehet van aki erre is képes :D
Még valami
Erre szerintem születni kell :D Mármint a szófosásra.Nem tudom hogy ismered e a Molnár F. Árpádot de ő folyamatosan tud beszélni :D Vannak olyan emberek akikből csak úgy dől a szöveg,ehhez kell egy adottság :D
Bár lehet ezen javítani is,például sokat olvasol érdeklődöl a világ iránt stb De nem kell erőltetni a dolgot ha te ilyen típusú ember vagy.Ne zavarjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!