Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 0-3 éves 1 gyerekes anyak, ti...

0-3 éves 1 gyerekes anyak, ti alszotok a gyerekkel egyutt delutani alvasnal?

Figyelt kérdés
Nekem 1.5 eves de meg sosem aludtam vele delutan. Attol felek h elobb felkel mint en es valami hulyeseget csinal pl felmaszik az ablakparkanyra es leesik vagy hasonlok. Altalaban fozok amig alszik. De ma pl nagyon faradt es kialvatlan vagyok jol esne az alvas de nem merek...csak en vagyok ilyen? Mas alszik egy joizut a gyerekevel?
2018. máj. 24. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha sem, mert házimunkát végzek olyankor.
2018. máj. 24. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
9 hónapos, elejétől kezdve egyedül szeret aludni, voltak olyan próbálkozásai hogy mellefekudtem próbáltam osszebujni vele, de nem szerette. Olyan mint én, forgolodik elalvas előtt ezért kell neki a hely és nem szereti ha korlátozzák :D nagyon jól elalszik magában, addig ott vagyok a közelben mert közben figyelget engem, ha kimegyek a szobából akkor sír utánam, de azt nem szereti ha mellé fekszünk.
2018. máj. 24. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, szoktam aludni es elso dolga engem felkelteni amint felkelt. De ezzel az erovel wc-re se mersz kimenni? Azalatt is barmi tortenhet.
2018. máj. 24. 16:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak néha, mert ilyenkor szoktam dolgozni. De amikor alszom vele, nem parázok, első dolga, hogy felébreszt, ha már fent van :) Az én kislányom már nagy, 3 éves nemsokára, de mindig is így volt.
2018. máj. 24. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem alszom a gyerekemmel, amíg ő a kiságyban nyugodtan alszik a szobájában addig én simán merek aludni a saját szobánkban. Ha felébredt meghallom.
2018. máj. 24. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!