Mondott olyat nektek a gyerek (3 éves) amitől kirázott a hideg?
Egy ideje mondogatja ( csak nem rég kezdett beszélni) hogy ott egy néni a konyhában és amikor megkérdeztem, hogy mit mondott neked azt válaszolta hogy a néni mondta ejnye..
Nem beszéltünk ilyenekről, nem nézünk ilyesmit sose, ha tvt nez cssk mese..nem olyannak tűnik amit kitalált..Volt ilyesmi valakinél?
20-as:
Milyen más dimenziók?
Milyen lényeit?
Milyen módon?
Pontosan hogyan bizonyították ezt be kutyák, macskák és gyerekek esetében is, kérem a forrást.
Nekem 3 eves koromtol vannak emlekeim (mert pont 3at toltottem mikor szuletett a tesom es onnantol mindenre emlekszem). De sajnos semmi termeszetfelettit nem tapasztaltam. Pedig videken eltunk, termeszet kozelben, tortenelmi helyen. A csaladtagok sirjat is egesz kicsi koromtol segitettem gondozni. A tvben mindent nezhettem. Megse volt soha semmi.
Egyetlen hatborzongato tortenetem van, egesz friss. Amiutan a korhazbol hazahoztuk a pici babankat, a ferjem egyik ejszaka bejott a szobaba ahol kozosen aludtunk a picivel es ram parancsolt h kapcsoljam ki a legzesfigyelot. Nem kapcsoltam ki. Masnap reggel kerdeztem tole, hogy miert mondta ezt? Kiderult hogy o nem mondta, es meg csak nem is jart a szobamban, jol le is szidott hogy milyen hulyesegeket beszelek. En ezen ugy beijedtem hogy megkertem hogy aludjon velunk egy szobaban. Hetekig remalmaim voltak egy ferfirol aki pont ugy nez ki mint a ferjem de megsem o. Tobbszor arra ebredtem hogy valaki tapogat de a ferjem az agy masik vegen aludt. Sosem voltam egy hallucinalos, ijedos tipus, de ezek valoban megtortentek.
Napkozben a babam igaz meg nagyon kicsi volt de kikerekedett szemmel bamult 1 sarokba abban a szobaban. Semelyik mas szobaban nem csinalt ilyet. Aztan egyik hetrol a masikra elmultak ezek a remalmok es negativ erzesek, azota 1.5 eves a gyerek es bekesen alszunk abban a szobaban. A mai napig meggyozodesem, hogy volt valami abban a szobaban,ami nekem rosszat akart. Hetekig szinte erezni lehetett hogy "van ott valami". Nem tudok ra magyarazatot.
A lanyom 3 evés lehetett, mikor egyszer megkérdezte, hogy "hol van az a néni, aki integetett nekem?" Értetlenül kérdeztem, hogy hol integetett. Az utcán látta.
Erre azt mondta, hogy az ágyon volt és oda mutatott.
Én is kicsit megilyedtem, de szoktam utána kérdezgetni a néniről. Mostmár 6 evés és nem emlékszik rá.
24: álmodtál :) Szülés után normális, hogy ilyen típusú álmaid vannak.
A gyereked meg azért egy sarkot nézett és a többit nem, mert tetszett ott neki valami, pl. a fény esése, ilyesmi.
Ettől fölösleges annyira megijedni, hogy elképzeld az ártót a lakásban.
Kérdező, persze, hogy rámutat :)
Így működik az agyuk. És azért csak bizonyos korig vannak ezek a dolgok, mert addigra képesek megkülönböztetni a fantáziát a valóditól. Nekik az az elképzelt valami ott is van. Nekik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!