Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondott olyat nektek a gyerek...

Mondott olyat nektek a gyerek (3 éves) amitől kirázott a hideg?

Figyelt kérdés

Egy ideje mondogatja ( csak nem rég kezdett beszélni) hogy ott egy néni a konyhában és amikor megkérdeztem, hogy mit mondott neked azt válaszolta hogy a néni mondta ejnye..

Nem beszéltünk ilyenekről, nem nézünk ilyesmit sose, ha tvt nez cssk mese..nem olyannak tűnik amit kitalált..Volt ilyesmi valakinél?

2018. máj. 21. 21:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Hat köszönöm a válaszokat..jól betojtam. Ez biztos nem fantázia..ra is mutat ha kerdezem..
2018. máj. 22. 22:54
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekkoromban nekem is volt képzeletbeli barátom,akivel beszélgettem is,de nyilván nem létezett,csak unatkoztam,ezért "megterveztem" magamnak.Tőlem is kérdezgették hogy ki az,hol van,amire mondtam valamit,vagy mutattam hogy épp hol van.Szóval azért annyira ne tojjál be :)
2018. máj. 23. 05:37
 23/31 anonim ***** válasza:
25%

20-as:

Milyen más dimenziók?

Milyen lényeit?

Milyen módon?

Pontosan hogyan bizonyították ezt be kutyák, macskák és gyerekek esetében is, kérem a forrást.

2018. máj. 23. 10:26
 24/31 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 3 eves koromtol vannak emlekeim (mert pont 3at toltottem mikor szuletett a tesom es onnantol mindenre emlekszem). De sajnos semmi termeszetfelettit nem tapasztaltam. Pedig videken eltunk, termeszet kozelben, tortenelmi helyen. A csaladtagok sirjat is egesz kicsi koromtol segitettem gondozni. A tvben mindent nezhettem. Megse volt soha semmi.

Egyetlen hatborzongato tortenetem van, egesz friss. Amiutan a korhazbol hazahoztuk a pici babankat, a ferjem egyik ejszaka bejott a szobaba ahol kozosen aludtunk a picivel es ram parancsolt h kapcsoljam ki a legzesfigyelot. Nem kapcsoltam ki. Masnap reggel kerdeztem tole, hogy miert mondta ezt? Kiderult hogy o nem mondta, es meg csak nem is jart a szobamban, jol le is szidott hogy milyen hulyesegeket beszelek. En ezen ugy beijedtem hogy megkertem hogy aludjon velunk egy szobaban. Hetekig remalmaim voltak egy ferfirol aki pont ugy nez ki mint a ferjem de megsem o. Tobbszor arra ebredtem hogy valaki tapogat de a ferjem az agy masik vegen aludt. Sosem voltam egy hallucinalos, ijedos tipus, de ezek valoban megtortentek.

Napkozben a babam igaz meg nagyon kicsi volt de kikerekedett szemmel bamult 1 sarokba abban a szobaban. Semelyik mas szobaban nem csinalt ilyet. Aztan egyik hetrol a masikra elmultak ezek a remalmok es negativ erzesek, azota 1.5 eves a gyerek es bekesen alszunk abban a szobaban. A mai napig meggyozodesem, hogy volt valami abban a szobaban,ami nekem rosszat akart. Hetekig szinte erezni lehetett hogy "van ott valami". Nem tudok ra magyarazatot.

2018. máj. 23. 23:15
 25/31 anonim ***** válasza:

A lanyom 3 evés lehetett, mikor egyszer megkérdezte, hogy "hol van az a néni, aki integetett nekem?" Értetlenül kérdeztem, hogy hol integetett. Az utcán látta.

Erre azt mondta, hogy az ágyon volt és oda mutatott.

Én is kicsit megilyedtem, de szoktam utána kérdezgetni a néniről. Mostmár 6 evés és nem emlékszik rá.

2018. máj. 23. 23:46
 26/31 anonim ***** válasza:
29%

24: álmodtál :) Szülés után normális, hogy ilyen típusú álmaid vannak.

A gyereked meg azért egy sarkot nézett és a többit nem, mert tetszett ott neki valami, pl. a fény esése, ilyesmi.

Ettől fölösleges annyira megijedni, hogy elképzeld az ártót a lakásban.

2018. máj. 24. 12:44
 27/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, persze, hogy rámutat :)

Így működik az agyuk. És azért csak bizonyos korig vannak ezek a dolgok, mert addigra képesek megkülönböztetni a fantáziát a valóditól. Nekik az az elképzelt valami ott is van. Nekik :))

2018. máj. 24. 12:45
 28/31 anonim ***** válasza:
Na te vagy az, aki elé ha odatolnának ilyen jellegű dolgokról bizonyítékokat, lehet, hogy tele$zart gatyával, de megmagyarázná, hogy az nem úgy van...
2018. máj. 24. 12:55
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
Semmilyen logikus magyarazat nem tudja megmasitani hogy en ezeket a valaszokat vegigolvastam es egesz ejjel nem aludtam:D
2018. máj. 24. 12:55
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nagyon sok helyen laktam életem során. Voltak olyan lakások, ahol éreztem/tapasztaltam dolgokat, bizony voltak álmatlan éjszakáim... Pedig rég elmúltam 3 éves...
2018. máj. 24. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!