Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondott olyat nektek a gyerek...

Mondott olyat nektek a gyerek (3 éves) amitől kirázott a hideg?

Figyelt kérdés

Egy ideje mondogatja ( csak nem rég kezdett beszélni) hogy ott egy néni a konyhában és amikor megkérdeztem, hogy mit mondott neked azt válaszolta hogy a néni mondta ejnye..

Nem beszéltünk ilyenekről, nem nézünk ilyesmit sose, ha tvt nez cssk mese..nem olyannak tűnik amit kitalált..Volt ilyesmi valakinél?

2018. máj. 21. 21:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%
Igen van,egy időben mindig mondta ő is hogy néni,néni. Mostanra elhagyta,nem tudom miért csinálta.
2018. máj. 21. 21:06
 2/31 anonim ***** válasza:
86%

Egy esetre emlékszem. Mikor a kisfiam kuncogott és én odamentem. Kérdeztem tőle, hogy min kuncog és azt mondta (közben a szoba sarkába mutatott), a nénit a kutyával ott.

Eléggé kikerekedett a szemem....

2018. máj. 21. 21:06
 3/31 A kérdező kommentje:
Es ezt kinovik vagy nemtudom?? Nem mutatom neki de tényleg ijesztő.mar a 4. eset. Mindig a plafonra nez..
2018. máj. 21. 21:09
 4/31 anonim ***** válasza:
87%

Rengeteg - amúgy - szkeptikus szülőtől hallani hasonló beszámolót. Ők sem nagyon tudják ezt hova tenni, és nagyon magyarázatot sem találnak rá.

De nem is ez az ijesztő, mert lehet képzeletbeli barátja (bár nem tudom az melyik életkorra jellemző). Az ijesztő inkább az, amikor egy általa már nem ismert rokonról számol be.

Én nagyon hitetlen vagyok, de van néhány tanult, intelligens ismerősöm, aki maga se hitte el, amit mesélt...

Elgondolkodtató.

2018. máj. 21. 21:10
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk ugyanez volt amiről a #4-es válaszoló írt. Olyan 3-4 év körüli volt unokatesóm amikor a hintaszéknek beszélt. Kérdeztük kihez beszél és aztmondta dédimamának. Többször is lejátszódott ez. Nemis ismerhette egyik dédijét sem. Hátborzongató volt. Aztán egyszer csak abbamaradt.
2018. máj. 21. 21:14
 6/31 anonim ***** válasza:
84%

Nekem még nem beszél a lányom, így saját “élményem” nincs ilyen téren, de egy barátnőm lánya mondott ilyesmiket.

Egy régi kisházban laktak és egyszercsak elkezdte mondogatni, hogy a széken ül egy bácsi. Barátnőm kérdezte, hogy hogy néz ki, milyen ruhát visel stb. és a kislány részletesen elmondta, hogy hogyan néz ki. Majd mondta, hogy kérdezze meg hogy hívják és mit akar. A kislány pedig elkezdett “beszélgetni vele” közben folyamatosan a székre nézett. Mondta a kislány, hogy aranyos és nem akar bántani, majd “bele ült az ölébe”. Anyukája kicsit sokkot kapott, nem is csodálom.

Majd új házba költöztek, barátnőm kérdezte a kislányát, hogy ott is ott van-e, de mondta, hogy nem, mert ott maradt a másik házban.

2018. máj. 21. 21:18
 7/31 anonim ***** válasza:
72%

[link]

Ezt olvassátok el...

Amúgy az unokahúgomnak voltak ilyen dolgai.

Mikor az anyja elmesélte, csak szimplán kirázott a hideg. De mikor 1x ott aludtam náluk, a szar megfagyott bennem. Feküdtünk, a kislány (akkor 4 év körül volt), felébredt, és kérdezi az anyját, ki van ott? Az anyja mondja neki, hogy (nevem) itt alszik... Mire mondja, hogy nem, nem ott, ott.... És mutat az ajtó felé. :S

2018. máj. 21. 21:23
 8/31 anonim ***** válasza:
83%
A gyerekek kb 3 eves korukig sokkal tobb dolgot latnak, mint a felnottek.....ez igy van. Csak sokan fantazialasnak gondoljak. Az en picim meg nem tud beszelni, de este mikor altatom, sokszor integet a szoba egyik sarkanak mosolyogva. Ha majd mar megtanul beszelni, biztos megkerdezem, ki van ott...
2018. máj. 21. 21:47
 9/31 anonim ***** válasza:
78%

A 3,5 éves unokahugom bácsit látott sokáig, mégis, amit a minap mondott az unokaöccsének, a fiamnak, attól még most is a hideg ráz. Közösen voltunk vásárolni. Egyszer csak odalépett a babakocsihoz és a fiamhoz hajolva ezt mondta:

- Nincs baj, E. baba! Nem visz el téged sem senki. Majd én megvédelek!

Hiába kérdeztem ki vinné el, vagy honnan jött a dolog nem válaszolt. Így csak annyit mondtam ne aggódjon én mindkettőjüket megvédem.

2018. máj. 21. 22:01
 10/31 anonim ***** válasza:
88%
Egyik este baratnommel es kislanyaval ultunk a konyhaban. Nem akart bemenni soha az egyik szobaba, kerdeztuk, hogy miert nem. Erre azt valaszolta, hogy ott van a bacsi meg a kisgyerek az ajtoban. A hazban elottuk egy csalad lakott, ahol az apuka fiatalon meghalt es a kisgyerek is. Akkor kirazott bennunket a hideg rendesen, nehez volt hova tenni.
2018. máj. 21. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!