Jó naptej ovisnak? Ami nem tartalmaz káros összetevőket? Jó áron?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 09:27
21/25 anonim válasza:
Orvos szerint a d vitamin nem tud megfelelően hasznosulni a naptejektől, sőt egy skandináv kutatás szerint nem azok lettek bőrrákosok akik nem kenték be magukat. Természetesen a kritikus 11 és 4 közötti időn túl. Ennek megfelelően az idén nem fogom kenni a gyerekeket ha reggel és 5 után lesznek kint, csak a köztes időben, valószínű la roche, bioderma termékekkel.
22/25 anonim válasza:
Én biztosan nem hinnék buta netes híreknek, sőt némelyik dokinak sem. Régóta tudjuk, hogy, kell a naptej. 11-töl 4-ig pedig ki se megyünk a napra. D vitamint eleve szed a lányom (vigantol) úgyhogy vitaminhiánytól nem kell tartani. Babára fizikai fényvédő kell, ennek ellenére tele van a drogéria bébi kémiai naptejjel. Én vagy bio terméket veszek, vagy gyógyszertárit ha muszáj, egyik sem olcsó. Most az alverde bébi naptejet használjuk, az összetevőket nem néztem meg, de alapból elégedett szoktam lenni a dm alverde termékekkel ha nem is tökéletesek az összetevők. Ez a naptej 2 ezer ft és nagyon jól véd, egyéb bio naptejek 4-5 ezer ft-ba kerülnek. Gyogyszertári szintén ez az árkategória, de azokban vannak káros anyagok általában.
23/25 anonim válasza:
Gyógyszertárban az uriage krémet javasoltak. 7 hónapos a kisfiam, szóval összehasonlítási alapom nincs, de ez jónak tűnik. Igaz nem a legolcsóbb, de azért egy darabig tudja használni.
24/25 anonim válasza:
Nekünk is az Uriage mineral-t ajánlotta a patikus a 7 hónaposomnak. Szép összetevői vannak, viszont nem olcsó. Talán a La roche-tól kicsivel olcsóbb.
25/25 anonim válasza:
Én a 3 és fél éves fiamnál Lavera Sun sensitve 30 napvédőt használok, tejfehérje allergiás és ettől nincsenek bőrtünetei. Jól véd, fizikai fényvédő, egyetlen hátránya, hogy elég nehéz szêtkenni az állaga miatt. Fehér a bőrön, de nagyon jó az illata és az összetevői. Nem olcsó, de nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!