A Laverat én inkább mellőzném személy szerint de az összetevői itt megtekinthetőek (nekem nem túl szimpatikus) viszont ez csak 20-as ami szerintem nem is elég (nem tudom melyik konkrét típusra gondoltál):
11: ha a lányom bőréről van szó akkor csak a LEGJOBB lehet jó és nem az ami megteszi. Az pedig, hogy ez mennyibe kerül az egyáltalán nem érdekel.
2018. máj. 11. 11:30
13/25 anonim válasza:
De a legjobb egyáltalán nem biztos, hogy a legdrágább. Ez az egyik. A másik meg az, hogy az emberek nem egyformák, ami neked bevált, másnak nem. Ami még nekem bevált, te kissé próbálnád, mert nem 5000ft
2018. máj. 11. 11:34
14/25 anonim válasza:
Végignézek az összetevőkön azoknál amikkel itt példálóztok és még magamra sem kenném fel nem hogy a gyerekre. Az hogy bevált: nem égett le, nem lett kiütéses hát köszönöm aztán majd a későbbiekben megissza a levét mert a bőr nem felejt! Ezt illene már nem csak legendaként venni. A drága, szép összetevős termékek között is lehet már bőven válogatni, fogok olyat találni ami beválik és nem lesz lelkifurdalásom hogy milyen kemikáliával traktálom a lányom. A fényvédők amúgy is egy nagyon kényes rétege a kozmetikumoknak mert nagyon nem mindegy melyiket választja az ember.
Az pedig hogy le vagyok pontozva azt pont leszarom, ez legyen a legnagyobb örömötök. Már hozzászoktam hogy ezen az oldalon akinek a minimáltól magasabb igényei vannak és azt még meg is engedheti magának az mind egy görény, ezért van 69%-om. Majd nézzük meg a gyerekeinket 30 évesen melyiknek lesz szebb bőre. Nem csak egy délutánról van szó hogy ne égjen le hanem ez egy olyan hosszútávú dolog amin ahogy elnézem sokaknak már fárasztó is elgondolkodni... Éljen a Garnier!
2018. máj. 11. 11:46
15/25 anonim válasza:
Vegyész barátnőm tanácsára semmit se kenjek a gyerek bőrére. Hosszú ujjú lenge felsők, 11 és 3 között nem menni napra, még pancsolni vagy strandolni sem. Fényvédő fürdőruha, ha nagyon muszáj 1-1 csepp a vállacskára és az arcra.
2018. máj. 11. 12:06
16/25 anonim válasza:
Persze, a legszebb legjobb ez lenne kár hogy rengeteg szituációban kivitelezhetetlen... Értelemszerűen én sem rakom ki a gyereket 11 és 3 között a napra még a legjobb legmagasabb faktorú naptejjel sem, de mivel még az árnyékban is le tudnak égni ezért sajnos vannak helyzetek amikor nélkülözhetetlen.
2018. máj. 11. 12:11
17/25 anonim válasza:
* nem leégni bocsánat hanem még az árnyékba is elérnek az UV sugarak.
2018. máj. 11. 12:13
18/25 anonim válasza:
Mindenképp fizikai fényvédőt válassz. Szerintem nagyon jó összetevői vannak a laverának és a wooden spoon-nak, én ebből fogom választani valamelyiket.
Inkább márkahűség. Fürdetőből próbáltuk a nivea baby-t és a gabit, a 3. már la roshe posay volt, ez bevált. Közben én is elgondolkoztam rajta, hogy talán nem kell együtt élnem a száraz bőrömmel, így én is azzal zuhanyzok, meg a fejemre is arckrémet tőlük. Aztán jött a naptejvásárlás, nyilván más se vett volna mást a helyemben.
Egyébként nagyon sokszor van minden második termék féláron akció, szóval nem olyan drága akkor.
2018. máj. 11. 12:45
20/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem kivitelezhetetlen, 3 kicsi gyerek mellett még eddig mindig sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!