Anyósomnak szervizelik az autóját. Engednétek, hogy tömegközlekedéssel vigye az állatkertbe a 3 éves gyereket?
Nem tudom itt pár ember hol él, vagy miféle dimenziókat talált ki magának. Attól hogy valaki Budán lakik (hogy oda ne rohanjak) attól bizony még ő sem ragad be abba a pár nm-be :D Én is laktam anno Budán és dolgoztam a belvárosba ahol a sok sok fujjfujj helyek egy köpésre voltak tőlem. Igen be is merészkedtem ezekkel a fujfujj járatokkal :D Élek és virulok.
Baj bárhol érheti az embert nem kellene ennyire életképtelen majrésnak nevelni egy gyereket, hogy ha törik ha szakad fel nem tennéd BKV-ra.
Amúgy vicc az egész hogy rengeteg jómódú nem "szagos" ember jár kel BKV-val mert szimplán gyorsabb praktikusabb, de azért mindig akad pár kivagyiskodó akinek ez olyan alantas....szánalmas.
Te, én egy nagyi vagyok. Autóm nincs. Nyári szünetben én vigyázok az unokára. Évek óta. Gyerekek kint laknak az agglomerációban.
Hogy kellene a kicsit vinnem állatkertbe, moziba, játszóházba?
Fogózz meg! Hévvel, metróval, busszal, villamossal.
Valahogy a lányom sosem fosta össze magát emiatt.
Én a fiammal 2 és fél éves kora óta járok más településre fejlesztésre hetente kétszer tömegközlekedéssel. Imád vonatkozni, metrózni, buszozni, stb. Neki ez egy kaland, ha tudunk kocsival menni, akkor sem akar autózni.
Egyébként fura mód mióta buszozunk ritkábban is beteg.
Lehet hogy a busz jobban fog neki tetszeni, mint az állatkert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!