Anyósomnak szervizelik az autóját. Engednétek, hogy tömegközlekedéssel vigye az állatkertbe a 3 éves gyereket?
Aki úgy gondolja nincs gond nappal bp bizonyos részein a tömegközlekedőkkel, annak javaslom a 24es villamost, a 9es busz pesti részét, azt a villamost, ami a régi józsefvárosi piac vonalán halad, akármelyik kőbányai/határúti járatot, de leginkább a magdolna utcánál megálló nemtudomhányas trolit, a klinikák környékén vagy a nagyvárad térnél is durva.
Én már láttam verekedést nappal, egymás megtépését, undorító ordibálást, gonoszkodásokat, lábtaposást, szexet!, pasi a hajánál fogva tépett le egy csajt, voltak akik szívtak, drogosból rengeteg van, látod, ahogy az idegtől kattog és jár a szeme, na meg már belém is kötöttek, mikor elbambultam, egy nagydarab nő, akit addig észre se vettem nekemjött az öklét rázva, hogy megtép, ha ránézek..
Szóval igen, én megválogatom milyen emberek közé viszem a gyerekem. Egy mezei hajléktalannal vagy szegény emberrel semmi gond, de mégcsak a romákkal sem, viszont vannak azok a részek, ahol nagyobb mennyiségben fordulnak elő a nemnormális emberek..
Ha ilyenen nem mentek keresztül, akkor nincs semmi baj.
Aki meg szemellenzővel jár és nem veszi észre, mennyire máshogy viselkedő emberek szállnak fel mondjuk budán, mint a közvágóhídnál, az meg is érdemli ezeknek az embereknek a társaságát és a velük járó dolgokat.
Te kicsit elrontod a gyereked, mert ha mindenhova kocsival viszed, az első bkv-s ovis kirándulásnál
a., baromira fog félni
b., azt sem tudja mit lessen nagy meglepetésében, a többiek meg jól kiröhögik
Just sayin'....
Nekünk is van autónk, mi is azzal járunk, ha valahová közösen megyünk. Ettől függetlenül dolgozni pl. busszal járok. A fiam pedig a nagymamához szokott busszal menni, mama jön érte és hozza haza, egyszerűen imádja a gyerek a buszozást. Van, hogy mondjuk, hogy elvisszük a mamához autóval, mire közli, hogy de én már pedig busszal megyek.
Atrocitások pedig bárhol érhetik az embert. Akkor is ha autóval mész. Nyilván akkor ti vásárolni sem szoktatok menni a gyerekkel, nyilván a gyereked az óvodába se fog járni és iskolában sem, mert aztán ott meg pláne történnek dolgok. Esetleg linkeljünk pár sztorit?
Nagyon túlparázod ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!