Anyósomnak szervizelik az autóját. Engednétek, hogy tömegközlekedéssel vigye az állatkertbe a 3 éves gyereket?
Ha nem 2 órás az út, akkor igen.
Annyit nem bírna ki vele senki idegösszeomlás nélkül...
Tök jogos lenne a kérdező félelme, ha suttyórészen buszoznának, de a 105ös busz, ami az állatkerthez megy(hősökteréhez), ritka jóhírű, kellemes útvonallal.
Hogy mennek?
20as vagy 30as busz megy arra, az nem olyan jó, a trolitól nem kell félni, de a kisföldalatti is remek választás.
Én is figyelek, melyik járatra viszem a gyereket és mikor, vannak olyan területek, ahol én sem szívesen buszozok. Nem a direkt veszély, hanem pusztán a látvány/nyomor/szagok/emberek viselkedése miatt.
Ha majd nagyobb lesz, sokmindent láthat, de amíg ilyen túlfogékony, inkább ne halljon/lásson olyan helyzetet, amit én sem nézek szívesen.
A 24es villamos ami a keletitől megy pl nagyon durva nappal is.
Férjemnek és nekem is van autónk, én sokszor tömegközlekedek a 7 honaposommmal, mert van olyan szituáció amikor kényelmesebb vagy gyorsabb. 3 hetesen hevezett először.
Szerintem kifejezetten elvezne a tömegközlekedést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!