Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meg volt már az oviban az...

Meg volt már az oviban az anyák napja?

Figyelt kérdés

Nekünk holnap lesz az ünnepség, az utolsó anyák napja és meg kell nekünk anyukáknak tanulnunk egy verset amit majd elmondunk a gyerekeknek. Most tanulom a verset, de sírás nélkül nem megy :D

Ti is sírtatok az ünnepségen?

2018. máj. 8. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Anyukáknak kell verset mondani a gyerekeknek? Ez érdekes ötlet, de nem rossz. Nekünk a héten lesz, de nincs ünnep, hanem az oviban készített ajándékot majd odaadják a gyerekek az anyukájuknak. Nem szoktam rajta sírni, vidám ajándék szokott lenni (batikolt sál pl.) szerintem meg is ijedne a lányom, hogy miért sírok.
2018. máj. 8. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

Nem ünnepség volt, mert felújítás miatt szétszedett-máshogy összerakott csoportok vannak, így pénteken az anyukát mikor vittük reggel a gyerekeket ott maradtunk pár percre és a gyerekek egyesével elmondták az anyukáknak a betanított verset és átadták az ajándékokat.

Az én lányom utálja az ilyen "szerepléseket", meg sem szokott mukkani általában, most nyekergett valamit, de abszolút semmit nem lehetett érteni, az óvónő narrálta az egészet, aztán persze sírt, hogy ő nem akar ott maradni!

Itthon később elmondta a verset vagy hatszor, de nem tudom, miért kellene az ilyeneken sírni, meg van velük taníttatva, nem maguktól jönnek ezek a gondolatok

2018. máj. 8. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk ma délután lesz az oviban. Kiscsoportos a kisebbik lányom. Nagyobbik elsős, náluk holnap lesz. Pityeregni szoktam és nem is zavar.
2018. máj. 8. 11:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik nálunk megadják a módját. Teljesen meghitt, gyönyörű műsor szokott lenni mindig. Most utolsó évben az anyukák is mondanak közösen egy verset a gyerekeknek, eddig ilyen még nem volt.
2018. máj. 8. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Igen, sirtam. Volt egy nagyon megható zenés dal, és ott sokan sirtak, és a gyerekek közül is kb 5-en. A lányom mikor látta hogy sirok ő is rákezdett. Nem tudok mit csinálni, én ilyen érzékeny tipus vagyok.

Remélem a ballagási müsoron nem fogok sirni.

2018. máj. 8. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Mint egy valóságshow, vagy amik mostanában mennek a tv-ben, tehetségkutató stb. álnév alatt. Tényleg meg kell ríkatni az embereket kollektíven?
2018. máj. 8. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt már.

Mindig nagyon összeszedett műsor. És megható természetesen. Mindig jönnek a könnyeim...

3 gyermekem van.

2018. máj. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!