Hány éves korától mertétek a gyereket egyedül kiengedni a kertbe?
Figyelt kérdés
Vagy épp a házban hagyni? Baby phone van meg az ablakból belátni a keret. 4 éves. Egyébként ki még nem engedem, bent már bent merném hagyni..2018. máj. 5. 14:35
21/25 anonim válasza:
Te tényleg nem érted miről beszélnek neked . Mikor gyereket vállaltál vállaltad azt ,hogy konkrétan osztódsz.. Szerintem egy anyukának tudnia kell legalább 10 dologra figyelnie egyszerre. Kezdjük ott ,hogy van egy négyévesed és egy kisebb ... a nagyobbnak miért nincs megtanítva alap vető dolog ,hogy nem nyúlunk át a keritésen? nem eszünk fel semmit ? kerti szerszám nem az ő kezükbe való és társai .Nálunk a családban ezt mindegyik gyerek tudta már ennyi idősen .. Az a legnagyobb baj ,hogy mindkettő vagy ezek szerint egyszerre ..paramama és felelötlen is ..
22/25 anonim válasza:
Fiamat 2 évesen kint mertem úgy hagyni az udvarunkon, hogy minden olyan dolog el volt pakolva amitől baja lehet, 5 percenként a folyosó ablakból leskelődtem utána, közben bent tudtam pakolni vagy a húgával foglalkozni. Amikor a kisebb 2 éves volt, a nagy 3.5 már simán kint hagytam őket együtt is, az ajtót nyitva hagytam, hogy halljam mit csinálnak meg ugyan úgy ki-ki néztem időnként. Most a fiam 5 éves, a kislány 3.5, simán kint merem őket hagyni egyedül, tudják, hogy mit szabad, mit nem, ha baj van (pl elesnek) azt meghallom, ha kell nekik valami bejönnek, nincs miért aggódnom.
23/25 A kérdező kommentje:
21: minden ilyen tanitva van neki. Nem mondtam hogy atnyul a keritesen, hogy a kaszaval jatszik vagy hpgy kilora falja a kerti susulykat. Azt irtam, hogy MIVEL BARMI megtortenhet, nem gondoltam ra eddig hpgy egyedul kiengejem...ti kerdeztetek hogy mi a fene tortenhet meg vele, en csak a felelmeim irtam le. Azt nem mondtam hogy ez feltetlenul meg is tortenik vele. Ertem en hogy mirol beszeltek, pont ez volt a kerdes lenyege: ha osztodom is, s mindenre figyelek, akkor is tortenhetnsk balesetek, tehat ezert tettem fel a kerdest, hogy mindezek ellenere es mindezek tudataban TI mikortol mertétek kint hagyni. Nem az volt a kerdes hogy kiengedgetem e a kölköt hpgy megetesse merges szomorcevel a hugat, mikozben a szkmszed kutya orrat csiklandozza a fűkaszaval.
2018. máj. 6. 14:01
24/25 anonim válasza:
Igen,neked van igazad,te csinàlod jól,mindenki rajtad kívül hülye.Hagyd őket bent,te menjél kapàlni.
Így jó lesz?Ez a vàlasz megfelel szàmodra?!
25/25 A kérdező kommentje:
de ki írt olyat hogy a 1,5 évest bent hagynám? :)
én azt írtam, bent merném hagyni a 4 évest. nem azt hogy bent hagyom. érdeklődtem, más bent hagyja e már. erre le lettem oltva, hogy nem merem kiengedni a szegény gyereket már rég kint lenne a helye...na meg azért is le lettem oltva, hogy bent merném hagyni :) ki érti ezt, persze számítottam a hozzád hasonló unatkozó marhákra, de azért örülök, hogy páran normális választ is adtak. nekik köszi
2018. máj. 6. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!