Hány éves korától mertétek a gyereket egyedül kiengedni a kertbe?
Kint szerintem kevesebb veszélyforrás van mint bent.
4éves volt mikor kertes házba költöztünk és simán jázszott kint egyedül.Persze sokszor ránéztem.
Amikor kertészkedtem ő is kint volt velem nem hagytam bent.vagy játszott vagy segített nekem.
3 éves korától már folyamatosan kint lehet egyedül, ahogy az oviudvaron sem fogja mindig valaki a kezét.
Igaz nincs is mérgező növény a kertben ezt nem is értem...
Mi baja lehet? Osamegy a keriteshez kutyazni es odakap a kutya...
Legyen gyerekbiztos a kerítés
megcsipi egy rovar...
Ez akkor is megesik, ha ott állsz mellette
megeszik valamit amit nem kellene...
Ne legyen ilyen növény a kerben
nagyot esik a csuszdarol,
Oldd meg, hogy ne tudjon felmászni, ha nem vagy ott
megvagja magat valami kerti szerszammal stb
Miért van elől éles kerti szerszám?????
NEM maradHAT elol veszelyes kerti szerszam ha ket kisgyerekem van !!!
Ugyanugy, mint ahogy konyhakest sem tartok elol!
Eleg szomoru, hogy nem vagod mirol beszelunk ?!
de vágom :) gondoltam hogy lesznek bírálatok. én nem tudok rá figyelni hogy ne maradjon kint, nem véletlen hogy 4 éve nem hagyom kint a gyereket a kertben...ti rögtön leoltotok hogy paramama vagyok és azért nem engedem ki..most meg már ott tartunk hogy nem paramama vagyok hanem nagyon is felelőtlen :))) döntsétek már el.
szitu a következő: locsolok tegnap ezerrel meg kapálok. gyerekek mellettem csúszdásznak. kicsi megindul a naggyal befelé (lépcső van, tehát rohanok utánuk)...bemegyünk együtt...nyakig sarasak tehát le kell mosdatni őket. közbe vacsorát kérnek. Etetek. Puff, elől is maradt a kapa. nagy vonalakban erről van szó. Igen, nehezen tudok erre figyelni, és akkor inkább nem engedem ki a nagyot....ezek szerint eddig akkor jól csináltam. A mérgező gyomnövényeket nem ismerem, ki irtani se tudom őket, 900 nm a telek, és nem füvesített...nem olyan egyszerű ám, főleg mikor eső után 5 percenként nő egy gomba...gondolom ti azokat is egyenként felszedegetitek...hozzám is jöhetnétek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!