Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gond ha fogmosás után tejotalt...

Scsillag82 kérdése:

Gond ha fogmosás után tejotalt iszik lefekvéskor?

Figyelt kérdés

Lassan 20 hónaps 12 foga van, amit mosunk, de néha kimarad.

Viszont ő még cumisüvegből megossza a tejitalt és utána alszik el

Ötleteket, vagy tapasztalatokat olvanék.

Elromlik így a foga?

Ti hogy csináljátok?

2018. máj. 3. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gond, de még nem késő változtatni rajta. Amúgy nálunk is így volt (csak ő nem kapott soha tejitalt, mert anyatejes volt, utána meg már a sima tejre álltunk át), a lefekvés része volt, hogy a végén a tejet kapja meg. Persze tudtam, hogy ez így nem jó, de nem akartam rögtön ezzel is megzavarni, amikor olyan szépen átállt kétévesen arra, hogy önállóan elalszik. Úgyhogy két hónap csúsztatással változtattam a lefekvési rutinon, este megnézhet egy rövid mesét vacsora után, azalatt megissza a tejet, utána fogat mos, utána mesélek neki az ágyban, és ha még inna, akkor már csak vizet kap.
2018. máj. 4. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!