Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor kezdtetek el fogkremmel...

Mikor kezdtetek el fogkremmel mosni a gyerek fogat?

Figyelt kérdés

2015. aug. 5. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. 8 hós kora óta. Van olyan, amit akár le is nyelhet, kifejezetten babáknak való.
2015. aug. 5. 21:01
 2/7 anonim válasza:
Ahogy ki nő a foga onnastól mosni kell.
2015. aug. 5. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
2es: igen, de eleinte csak kevesen használnak hozzá fogkrémet is. Eleinte mi is csak gumisörtés ujjra húzható kis kefét használtunk, de ismerek olyat is, aki csak letörölte egy kis pelus csücsökkel minden nap.
2015. aug. 5. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
6 hónaposan, ahogy megkezdtem a hozzátáplálást, fluoridmentes fogkrémmel.
2015. aug. 5. 21:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2015. aug. 5. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
6 hónaposan jött ki az első 2 foga a kislányomnak, akkor még csak az ujjra húzható fogkefével "mostam". Kb. 14-15 hónaposan vettem neki Nenedent fogkrémet, amit lemyelhet. Akkor azt hiszem 1012 foga volt. (1 évesen 8 volt).
2015. aug. 5. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
8 hònaposan kezdtük mosni neki. Az elejètől fogva fogkrèmmel, rendes gyerekfogkefèvel. Èn nem használtam ujjra hùzhatòs fogkefèt soha.
2015. aug. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!