Normális dolog a kislányomnál ez?
Szia!
Ezek szerint akkor ez csak reggel van így?
Nem tudom, ti mit használtok törlésre, az én gyerekeim pisi és kaki után a papíros törlés után még kitörlik/megtörlik nedves törlőkendővel is, így igazán higiénikus érzés.
Ti használtok nedves törlőkendőt? Nagyon ajánlom. Az én kislányom (3 éves) ragaszkodik hozzá.
1 vagyok:)
Nem lehet hogy igazából nem is ezzel van a baja, csak még vagy már fáradt és amiatt van ez a "hiszi"?:/
Csak ötletelni tudok:
- bugyi anyaga, mosószer esetleg változott és kellemetlen érzés benne lenni
- valamitől viszket neki, esetleg valami hugyúti fertőzés miatt, és ettől érzi - ezt orvostól meg lehetne kérdezni, hogy lehetséges-e ilyen
- ha tényleg pisis lesz/marad a bugyija, esetleg valamilyen vizelettartási probléma is felmerülhet
- a legelrugaszkodottabb dolog, ami eszembe jutott, hogy valamilyen kényszerbetegség van kialakulóban, akár annak is lehetne tünete.
Mivel a saját életemben nem találkoztam ilyen jellegű problémával, ezért tényleg csak ötleteltem, tudom, hogy némelyik durván hangzik, de még véletlenül sem bántó szándékkal írtam, csak ezek jutottak eszembe. Ismeretségi körünkben volt pl. kényszerbeteg kislány, nála mondjuk már egész pici korban voltak tünetek, ő állandóan kezet mosott, akár 5 percenként is.
Nem érte esetleg valami trauma az oviban? Pl. véletlenül bepisilt és emiatt esetleg kicsúfolták vagy leszidták.
Jézusom, utolsó, te nagyon frusztrált lehetsz! Ki írta, hogy kényszerbeteg a gyerek? Ötletek lettek felsorolva, direkt ez volt a legvégén, jelezve, hogy ez már a legdurvább eset. Végig is olvastad, amit írtam, vagy csak ezt az egy szót láttad meg?
Mondjuk te biztosan nem láttál még kényszeres 3-4 évest. Én már igen. Valószínűleg ezért jutott eszembe, ellenkező esetben lehet, hogy nem történt volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!